TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

БФП Canon Pixma G3410

Код скопійований Код: 47885
0.0 з 5.0
Тип пристрою

БФП

Технологія друку

Струменевий друк

Формат

А4

Кількість кольорів

4

Підтримка ОС

Windows
Android

Інтерфейси

USB 2.0

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

БФП струменевий Canon PIXMA G3410 з Wi-Fi (2315C009)

Компактний пристрій «Все в одному» з підтримкою Wi-Fi і вбудованими ємностями для чорнила для економічної домашніх та офісних друку з мобільних пристроїв і хмарних платформ.

Компактний пристрій без картриджів і можливостями підключення, що забезпечує друк, копіювання і сканування

Насолоджуйтеся значною економією коштів з неперевершеним ресурсом і низькою вартістю друку високоякісних документів і яскравих фотографій на цьому пристрої немає для дому та офісу, що має підтримку Wi-Fi і можливості простого підключення до мобільних пристроїв і хмарним платформ.

Неймовірні показники об'ємів друку

Економічна і продуктивна друк завдяки великим об'ємам*- до 6000 сторінок з контейнером для чорного чорнила або 7000 сторінок з комплектом контейнерів для кольорового чорнила.

Друк високої якості

Друкуйте високоякісні матеріали за допомогою технології Canon FINE і гібридної системи чорнила:чорні пігментні чорнило забезпечать чіткий друк документів, а кольорові водорозчинні допоможуть надрукувати яскраві фотографії без полів формату до A4.

Інтелектуальні можливості підключення

Легко друкуйте і сканувати за допомогою бездротового підключення до мобільних пристроїв і хмарним платформ за допомогою програми Canon PRINT (iOS і Android) з вбудованою підтримкою PIXMA Cloud Link і Mopria® (Android).

Простота навігації

Зручний вибір декількох копій і перевірка статусу мережі Wi-Fi за допомогою сегментного монохромного ЖК-екрану діагоналлю 1,2" . Легко відстежуйте рівень чорнила у вбудованих ємностях для чорнила, розташованих на передній панелі.

Компактне і надійне багатофункціональний пристрій

Це компактний пристрій «Все в одному» з функціями друку, копіювання і сканування легко справляється з великими об'ємами друку завдяки надійній системі чорнила FINE. Ідеально підходить для використання вдома і в офісі.

Please, enter a valid value

tehnopass