TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

БФП Canon Pixma G3411

Код скопійований Код: 37875
0.0 з 5.0
Тип пристрою

БФП

Технологія друку

Струменевий друк

Формат

А4

Кількість кольорів

4

Підтримка ОС

Windows
Android
iOS

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Інтелектуальний продуктивний пристрій «4 в 1» із модулем Wi-Fi для доступного за ціною друку

Насолоджуйтеся продуктивним і економним друком власними силами з цим потужним компактним пристроєм «4 в 1» з модулем Wi-Fi і функціями копіювання, сканування й факсу, багаторазовими чорнильницями з дуже великим ресурсом, зручним підключенням до смартфонів, планшетів і хмари та АПД на 20 аркушів.

Неймовірно великий ресурс

Заощаджуйте значні кошти завдяки високій ефективності за рахунок великого ресурсу* (до 12 000 сторінок для 2-х чорнильниць чорного кольору або 7000 сторінок для набору кольорових чорнил).

Високоякісний друк

Друкуйте високоякісні документи разом із технологією FINE від Canon і гібридною системою подавання чорнил: чорного пігменту для чіткого тексту, кольорових пігментів для яскравих фотографії без полів розміром до формату A4.

Підключення без зусиль

Відтепер завдяки підтримці Apple AirPrint® (iOS) або Mopria® (Android) ви можете по бездротовому зв’язку здійснювати друк і сканувати з мобільних пристроїв, на яких встановлено програму Canon PRINT.

Компактний і надійний пристрій «4 в 1»

Цей компактний і простий у використані пристрій «4 в 1» з функціями друку, копіювання, сканування та факсу чудово впишеться в інтер’єр будь-якого будинку або офісу. Він легко впорається з великими обсягами друку завдяки своїй високонадійній системі багаторазових чорнильниць.

Продуктивність і універсальність

Копіювання, сканування й надсилання факсом багатосторінкових документів без зусиль за допомогою АПД на 20 аркушів. Зручність копіювання посвідчень особи та заощадження електроенергії з функцією автоматичного вимкнення

Please, enter a valid value

tehnopass