TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

БФП Canon Pixma G3420

Код скопійований Код: 42928
0.0 з 5.0
Тип пристрою

БФП

Технологія друку

Струменевий друк

Формат

А4

Кількість кольорів

4

Підтримка ОС

Windows
Mac OS
Android

Інтерфейси

USB 2.0

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Canon Pixma G3420 with Wi-Fi

Оцініть швидкий і економний друк високої якості з цим багатофункціональним принтером MegaTank — збільшений ресурс, Wi-Fi, можливості під'єднання до хмари та підтримка широкої низки носіїв допоможуть вам створювати документи з текстом високої чіткості та яскраві фотографії вдома та в офісі.

Можливості під'єднання та економний друк великих обсягів продукції, на який можна покластися

Завжди вчасно створюйте документи з чітким текстом і яскраві фотографії з цим надійним принтером, обладнаним модулем Wi-Fi та поповнюваними ємностями для чорнила.

Економний друк величезних обсягів продукції

Продовжуйте друкувати з низьким рівнем витрат завдяки збільшеному ресурсу до 12 000 сторінок (на 26% більше в екорежимі) на 2 пляшечках із чорним чорнилом або 7700 сторінок на комплекті кольорового чорнила.

Висока якість і швидкість

Розраховуйте на високу якість навіть під час швидкого друку — пігментне чорне чорнило забезпечить високу якість тексту, а кольорове чорнило на основі барвників допоможе створювати яскраві кольорові фотографії.

Просте обслуговування

Скоротіть час простою й укладайтеся в стислі терміни здавання замовлень із простим картриджем для самостійної заміни, який пропонує стабільно високу надійність під час повсякденного використання.

Продуманий дизайн

Поповнюйте ємності для чорнила без зайвих зусиль зі зручними пляшечками, обладнаними унікальними соплами з функцією ключа, які дають змогу поповнювати тільки відповідну пляшечці ємність.

Інтелектуальні можливості приєднання

Друкуйте, скануйте і копіюйте, а також під'єднуйтеся до хмари через застосунок Canon PRINT і PIXMA Cloud Link і друкуйте безпосередньо з мобільних пристроїв через AirPrint (iOS) або Mopria (Android).

Please, enter a valid value

tehnopass