TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Тостер Vitek VT-7170

Код скопійований Код: 40964
0.0 з 5.0
Кількість режимів обсмажування

7

Потужність, Вт

750

Кількість відділень

2

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Термоізольований корпус

Тостер Vitek VT-7170 став втіленням сучасного мінімалізму в кухонних стінах. Його корпус зроблений з пластика і металу в сталевому відтінку, за рахунок чого він ідеально вписується в будь-які концепції оформлення. Варто зауважити, що краса ліній, фактур і кольору - не єдине, чим може похвалитися модель. Виробник подбав про безпеку застосування техніки, тому зробив корпус термоізольованим.
 
Два відсіку для скибочок

Модель має два отвори, призначених для приготування їжі. Ви берете дві скибочки і готуєте їх разом. Так можна швидко зробити чудовий сніданок на двох, пригостивши кохану людину або близького друга. Насолоджуйтесь смачними стравами в компанії! 
 
Піддон для збору крихт 


Чистота використання тостера забезпечується наявністю продуманого піддону, який вилучається безпосередньо з нижньої частини техніки. У ньому є опалі в процесі крихти, які можна викинути і далі займатися приготуванням - в чистоті і комфорті. 

Відсік для зберігання шнура 


Усередині корпусу на нижній частині є відсік, в який поміщається згорнутий мережевий кабель. Коли в ньому немає необхідності, то помістивши провід в відсік, ви зробите зберігання пристрою зручнішим і естетичним. 
 

Please, enter a valid value

tehnopass