TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Тостер Sogo TOS-SS-5390

Код скопійований Код: В-8505
0.0 з 5.0
Кількість режимів обсмажування

7

Потужність, Вт

900

Кількість відділень

1

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Високотехнологічні функції.

Тостер був розроблений для оптимізації рутинної роботи, окрім функції підсмажування, ви можете розморозити хліб і розігріти його. Крім того, оскільки він має автоматичне відключення та стрибок, немає необхідності постійно стежити за обладнанням. За робочим світлом ви дізнаєтеся, що обладнання рівномірно нагріває хліб. Гарантія на цей чудовий прилад становить 3 роки.

Тости на ваш смак

Цей тостер для хліба з широким отвором від Sogo ідеально підходить для насолоди вашими улюбленими булочками ідеального рівня підсмаження та температури. Якщо вам подобається, щоб хліб не сильно підсмажувався, у вас є кнопка половинного циклу, обладнання показує електронний контроль рівня температури для підсмажування. Швидко ви отримаєте хрусткі тости.

Простий у використанні.

Він сучасний і функціональний, у ньому є все необхідне у вашій долоні. Він має напрямні для правильного центрування хліба, до 7 рівнів підсмажування та 3 кнопки з функцією антиблокування, розігріву та розморожування. Тостер із подвійним слотом має ширший простір для кращого розміщення вашого улюбленого хліба.

Потужність 900 Вт.

Тостер має ідеальну потужність, з 900 Вт, входить до групи малих кухонних приладів, які гарантують безпечну та якісну потужність для підсмажування хліба відповідно до найточніших вимог суспільства. Це ідеальне доповнення до кухні, щоб отримати смачні тости в будь-який час доби.

Міцний і довговічний.

Двослотовий тостер для хліба виготовлений з нержавіючої сталі, що гарантує високу міцність, він виділяється тим, що поєднує в собі унікальний стиль, не втрачаючи необхідної міцності. Серед інших переваг, які він пропонує, це те, що він стійкий до плям і оксидів завдяки виготовленню з нержавіючої сталі, що забезпечує довший термін служби та тривале використання на кухні.

Легко чистити і зберігати

Техніка має знімний піддон, що дозволить більш ефективно чистити тостер і уникнути застрягань і поломок. Він має простіше місце для зберігання кабелю, що надає перевагу завтрашнім дням, коли потрібна максимальна швидкість. На кожен сніданок ви будете мати смачні та хрусткі тости.

Сучасний дизайн із нержавіючої сталі.

Тостер із 2 скибочками розроблено з урахуванням тенденцій, має сріблястий відтінок і чорні тони, його кольори дуже добре поєднуються з усіма типами кухонь, поєднуючись з оздобленням найсучасніших приміщень, він пристосовується до вимог. сучасних кухонь. Виготовлений з нержавіючої сталі, яка гарантує стійкість і високу довговічність, які ви шукаєте.
 

 

Please, enter a valid value

tehnopass