TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Тостер ECG ST 13730

Код скопійований Код: 210990
0.0 з 5.0
Кількість режимів обсмажування

7

Потужність, Вт

1350

Кількість відділень

2

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Оригінальний тостер

Смак підсмаженого хліба знайомий нам з дитинства. Не дарма тостери в усьому світі мають шалену популярність. Звісно ж, підсмажити хліб можна і на сковороді, і під грилем у духовці. Але за допомогою тостера ECG ST 13730 робити це набагато зручніше. Ця модель відмінно підійде для великої родини, оскільки відрізняється збільшеною ємністю. Тепер на приготування завтра дітям ви витратите вдвічі менше часу.

Зручна робота

Тостер ECG ST 13730 має збільшену довжину корпусу, щоб ви могли розмістити по 2 шматки хліба в ряд. Це дозволить вам смажити до 4 шматочків одночасно, що в ранковій метушні зіграє хорошу роль у вашій особистій свободі. Система передбачає налаштування ступеня обсмажування хлібом вам доступно 7 режимів. І ви можете міняти свої смаки хоч щодня! Прилад має систему автоматичного вимкнення, тому безпека роботи на найвищому рівні.

Симпатичний корпус

Оскільки тостер завжди знаходиться на видному місці, то вибирати за дизайном - не така погана порада! Модель ECG ST 13730 відрізняє білий глянсовий корпус, який робить пристрій набагато меншим візуально. Пластик не боїться нагріву, зате з його поверхні легко прибираються і відбитки пальців, і забруднення. Зручний регулятор ступеня засмаження виконаний як поворотного колеса. Є світлова індикація режиму роботи.

Додаткові функції

Серед особливостей тостеру ECG ST 13730 варто відзначити автоматичне центрування шматочків хліба. Це дозволить отримати рівномірний колір кожної сторони. Є додаткові режими розморожування хліба та розігріву. У нижній частині є висувний піддон для крихт, тому на робочій поверхні завжди буде чистота.

Please, enter a valid value

tehnopass