TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Тостер Braun HT 1010

Код скопійований Код: 45674
0.0 з 5.0
Кількість режимів обсмажування

8

Потужність, Вт

900

Кількість відділень

2

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Розумний вибір

Розумний вибір

Класичне та, мабуть, найочевидніше рішення для того, щоб у будь-який момент забезпечити собі швидкий ланч – покупка тостеру Braun HT 1010 Green. Причому як за співвідношенням ціна/якість, так і доступним функціоналом. Прилад потужністю до 900 Ватт здатний за лічені хвилини підсмажити два апетитні тости. При цьому, ви можете вибрати один з 6 ступенів прожарювання за своїм смаком. Від найлегшого, ледь підрум'яненого, до такого, коли скибочки хліба отримують майже чорну хрустку скоринку. Важіль для підняття тостів виключає можливість отримати опік при їх витягуванні.

Розумний тостер

Розумний тостер

При всій зовнішній простоті та невибагливому дизайні пластикового корпусу, тостер Braun HT 1010 Green можна віднести до сучасної техніки. Він обладнаний ефективною електронною системою контролю часу та температури на сенсорних датчиках. Завдяки цьому ви завжди можете бути впевнені в ідеальній якості готового продукту. Нічого не пригорає і не залишається сирим, гарантується рівномірне обсмажування. Крім стандартної опції приготування тостів, також можна використовувати вбудовані грати для розігріву на ній невеликої випічки, що зберігалася в холодильнику. Просто поверніть перемикач корпусу у відповідну позицію.

Яскравий дизайн

Яскравий дизайн

Тостер Braun HT 1010 Green стане чудовим доповненням до вашої кухні, так би мовити її родзинкою завдяки яскравому, соковитому дизайну. Рішення поєднати білий із салатовим відтінком зеленого є дуже виграшним. Однак, все ж таки тостер Braun HT 1010 Green хороший не тільки завдяки зовнішньому вигляду, але і його простоті у використанні та високій продуктивності.

  •  

Please, enter a valid value

tehnopass