TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Сковорода Tefal Express 24 см (B2580402)

Код скопійований Код: 40577
0.0 з 5.0
Тип

Сковорідки традиційні

Діаметр

24

Сумісність з джерелами тепла

Газові плити
Електричні плити
Склокерамічні плити

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Сковорода Tefal Express 24 см (B2580402)

Компанія Tefal — провідний виробник посуду з антипригарним покриттям і світовий лідер із виробництва скороварок, кухонних електроприладів, приладів із приготування їжі та напоїв, прасок і вагів.

Tefal прагне до розуміння потреб і попиту споживачів і постійного запровадження інноваційних рішень. В історії компанії Tefal можна простежити яскраві сторінки винахідницьких та інноваційних ідей світового масштабу.

Приготування їжі — одне з найбільших задоволень. Кухня — одне з найулюбленіших місць у будинку. Саме тому Tefal прагне запропонувати кулінарні рецепти, поради та різні кухонні пристосування, аби якнайбільше насолоджуватися цими приємними моментами.

Сковорода Tefal Express: Голод не чекає! Після довгого дня час має значення. А зі сковородою Tefal Express ані секунди не пропаде даремно! Ця практична кухонна сковорода, обладнана технологією надшвидкого нагрівання, готова розпочати приготування їжі удвічі швидше, а рівномірне нагрівання забезпечує швидке та легке приготування їжі, а результат день у день залишається чудовим. Ергономічна ручка, що запобігає охолодженню, забезпечує безпечне і зручне захоплення для додаткової легкості. Сумісність з усіма плитами, крім індукційних, також має зручне антипригарне покриття як всередині, так і зовні для швидкого й безпроблемного очищення. Tefal Express: тому що голод не чекає!
 

Please, enter a valid value

tehnopass