TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Навушники Trust GXT 411C RADIUS 3.5mm Jungle Camo (24359)

Код скопійований Код: 126685
0.0 з 5.0
Тип навушників

Накладні

Тип підключення

Дротові

Призначення

Геймерські

Вид

Гарнітура

Тип кріплення

З наголов'ям

Імпеданс, Ом

36

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Звук перемоги

Ігрова гарнітура Trust GXT 411 Radius - це ваші ворота у бурхливий світ ігор. Він відрізняється чітким, деталізованим та захоплюючим звуком, що підвищує ваш ігровий досвід. Чи підключаєте ви гарнітуру до ПК, ноутбука, консолі або смартфона, ви на шляху до гучних перемог!

Іммерсивний досвід

Гарнітура Radius дозволить вам та вашій команді повністю розкрити свій потенціал. Trust Radius оснащений 40 мм активними динаміками для прямої передачі кожної деталі, тому ви можете розмовляти зі своїми товаришами за командою, начебто всі вони знаходяться в одній кімнаті з вами. Чистий звук регульованого мікрофона гарантує, що ваші плани більше не будуть зірвані через нерозуміння.

Нескінченний комфорт

М'які та зручні накладні амбушури у поєднанні з регульованим мікрофоном та оголов'ям забезпечують комфорт, необхідний для тривалих ігрових сесій. Тепер вас та ваших товаришів по команді нічого не зупинить.

Мультиплатформний зв'язок

Завдяки багатоплатформному дизайну ви можете використовувати Radius з пристроєм, що віддає перевагу. Просто підключіть гарнітуру до консолі за допомогою допоміжного кабелю довжиною 1 м або використовуйте кабель подовження довжиною 1 м для підключення plug-and-play до настільного комп'ютера, ноутбука або смартфона.

Please, enter a valid value

tehnopass