TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Навушники Trust MULTIPLATFORM GXT 411 RADIUS Black (24076)

Код скопійований Код: 126687
0.0 з 5.0
Тип навушників

Повнорозмірні

Тип підключення

Дротові

Призначення

Геймерські
Для комп'ютера

Вид

Гарнітура

Тип кріплення

З наголов'ям

Імпеданс, Ом

36

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Перемога зовсім поряд

Навушники Trust MULTIPLATFORM GXT 411 стали уособленням якісної техніки, призначеної для ігрової аудиторії. Мультиплатформність моделі забезпечується за рахунок перехідника-розгалужувача, що постачається в комплекті. Зручний форм-фактор із регульованим наголів'ям адаптується під усіх користувачів. Неймовірне об'ємне звучання стане потужною зброєю проти ворога.

Імерсивний звук

Використовуйте переваги 2.0-канального стерео, що відтворюється через 40-мм динаміки. Потужні баси дозволять реалістично відчути те, що відбувається, а чіткі верхні частоти подарують звуку насиченість. Амплітуда частот у діапазоні 20 Гц – 20 000 Гц добре опрацьовує всі деталі повноцінної звукової картини. А для якісної комунікації із командою використовуйте мікрофон. Його можна вимкнути пультом швидких функцій на кабелі.

Фото 2 Trust MULTIPLATFORM GXT 411

Комфортна посадка

Для того, щоб Trust MULTIPLATFORM GXT 411 не тиснули на голову, їх наголів'я додатково пом'якшили. Розсувний механізм дозволить підігнати техніку під себе. Амбушюри зі шкірозамінника та м'якого наповнювача дуже комфортні у тривалих сеансах гри. Штанга мікрофона приймає будь-яке зручне положення до вертикального.

Фото 3 Trust MULTIPLATFORM GXT 411

Максимум можливостей

Більше жодних обмежень: гарнітура Trust MULTIPLATFORM GXT 411 підключається до будь-яких девайсів. За допомогою стандартного AUX-конектора 3.5 мм вона сумісна з консоллю, планшетом, ноутбуком, смартфоном. А для підключення до ПК використовують розгалужувач, що подає окремо сигнал мікрофона та динаміків.

Фото 4 Trust MULTIPLATFORM GXT 411

Please, enter a valid value

tehnopass