TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Навушники Trust Duet2 Bluetooth Wire-free Earphones (22864)

Код скопійований Код: 118853
0.0 з 5.0
Тип навушників

TWS (2 окремо)

Тип підключення

Дротові

Призначення

Для комп'ютера

Вид

Гарнітура

Тип кріплення

Без кріплення

Імпеданс, Ом

16

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Немає проблем із кабелем

Подолайте всі життєві труднощі та відчуйте справжню свободу з бездротовими навушниками Trust Duet2 за допомогою Bluetooth! Їх дизайн дозволяє легко слухати улюблену музику або приймати важливі телефонні дзвінки. Ідеально підходять для активного способу життя! Неважливо, йдете ви кудись або сидите в спокійній позі на килимку для йоги, з бездротовими навушниками вам гарантоване справжнє відчуття свободи. Просто підключіть навушники за допомогою технології Bluetooth. Відсутність кабелів дозволяє ходити по дому та слухати улюблену музику, поки телефон стоїть на зарядці, або сховати телефон у чемодан під час подорожі. За допомогою кнопок на навушниках можна поставити наступну пісню або відповідати на вхідні дзвінки, не виймаючи телефон із кишені!

Захист та зарядка

Бездротових навушників вистачає на 3 години прослуховування музики. Використовуйте захисний зарядний чохол з акумулятором 320 мА·год та збільште час роботи без підзарядки до 9 годин! Просто помістіть навушники в зарядний чохол і знову продовжуйте свій шлях. Акумулятор у чохлі розряджений? Користуйтеся кабелем micro-USB, що входить у комплект, для заряджання акумулятора в чохлі.

Безрозмірна конфігурація

Комплект поставки включає чашки трьох розмірів, що гарантовано дозволить вам підігнати навушники під себе. Гнучка конструкція з силіконовими насадками та зовнішніми накладками забезпечує безпечну та неймовірно зручну посадку для будь-якого виду діяльності.

 

Переглянутi товари

Гриль Magio MG-372

Гриль Magio MG-372

Немає в наявності

Please, enter a valid value