TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Кавоварка ріжкова Delonghi ECP 31.21

Код скопійований Код: 40647
0.0 з 5.0
Тип

Ріжкова

Тип кави

Мелений
Чалди (фільтр, в якому запресована кава)

Керування

Механічне

Тиск пари

15 барів

Приготування капучино

Ручне

Додаткові функції кавомашини

Автовимикання
Подавання гарячої води для чаю

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

ОСОБЛИВОСТІ

Кавомашина DeLonghi ECP 31.21 — стильний і простий у використанні пристрій. Гарний пластиковий корпус, приємна форма — така кавомашина прикрасить будь-яку кухню. Тиск помпи в ній становить 15 бар, завдяки чому ви отримаєте відмінний еспресо. З нею ви без проблем приготуєте будь-який кавовий напій. Кавомашина має професійний холдер фільтрів і фільтри для приготування 1, 2 чашок, а також фільтр, який сподобається любителям використовувати чалди.

ВАЖЛИВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Купити кавомашину DeLonghi ECP 31.21 — значить зробити правильний вибір. З її допомогою ви зможете готувати не тільки еспресо, але і напої з молоком. Робити це простіше простого. Наповніть молоком будь-яку зручну ємність, опустіть в неї насадку капучинатор і ввімкніть подачу пари. Кавомашина перетворить молоко в легку пінку — додайте її в напій. Капучинатор має функцію подачі гарячої води, тому з його допомогою ви зможете готувати не тільки каву, але і чай. Багатофункціональність кавомашини радує, вона стане відмінним подарунком для тих, хто розуміється на техніці преміум-класу.


СИСТЕМА ЗБЕРІГАННЯ АКСЕСУАРІВ

Ціна DeLonghi ECP 31.21 прийнятна. Що особливого в цій кавомашині? Зручна система зберігання аксесуарів — ще один її плюс. Для них є спеціальний відсік. Кавомашина має систему автоматичного вимкнення, що є її перевагою. Ще одна корисна деталь — знімний піддон для крапель, завдяки йому поверхня столу, на якому стоїть кавомашина, залишиться чистою. Хочете приділити увагу вашій кавомашині? Просто зніміть піддон і злийте воду що залишилася. Плавне регулювання подачі пари дозволяє готувати таку каву, як ви любите.

Please, enter a valid value

tehnopass