TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Кавоварка ріжкова Ardesto YCM-E1600

Код скопійований Код: 39843
0.0 з 5.0
Тип

Ріжкова

Тип кави

Мелений

Керування

Механічне

Тиск пари

15 барів

Додаткові функції кавомашини

Дисплей

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Преміальний дизайн

Корпус кавоварки виконаний з міцного матового чорного пластику та вставок з шліфованої нержавіючої сталі. На лицьовій панелі розташовані елементи управління – три тумблера з індикаторами і диск регулювання подачі пару. Подвійний піддон для чашок легко витягається для очищення. Верхню металеву панель можна використовувати в якості підставки, а знімний резервуар для води з кришкою розрахований на 1,6 л. Цього обсягу вистачить на 16 порцій еспресо.

Два еспресо за одне приготування

Для зручної роботи з кавоваркою тримач фільтра оснащений пластиковою ручкою і спеціальним фіксатором для легкого очищення. Мірна ложка з комплекту постачання призначена для точного дозування та пресування меленої кави. Подвійний знімний фільтр виконаний з нержавіючої сталі 304 і розрахований на одночасне приготування двох порцій еспресо.

Італійські комплектуючі

Ardesto YCM-E1600 оснащена надійною помпою італійського виробництва з захистом від надмірного тиску та перегріву. Помпа забезпечує тиск до 15 бар. Для збивання молочної пінки передбачений механічний поворотний капучинатор з насадкою панарелло і прогумованою ручкою.

Please, enter a valid value

tehnopass