TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Кавомашина Delonghi Dinamica ECAM 350.15.B

Код скопійований Код: 40597
0.0 з 5.0
Тип

Кавомашина

Тип кави

Зерновий
Мелений

Керування

Сенсорне

Тиск пари

15 барів

Приготування капучино

Ручне

Додаткові функції кавомашини

Автовимикання
Автоматичне очищення від накипу
Дисплей
Підігрівання чашок
Вибір обсягу порції
Подавання гарячої води для чаю
Регулювання міцності кави
Одночасне приготування 2 чашок кави

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

ЛЮБИТЕЛЯМ КАВИ

ЛЮБИТЕЛЯМ КАВИ

Якщо ви бажаєте, щоб кожний ваш ранок був наповнений енергією і теплотою, досить випити чашечку-другу чудесної кави. Якщо ви шанувальник яскравого смаку та аромату цього напою, кавоварка DeLonghi ECAM 350.15 B стане для вас персональним бариста. Обсяг її контейнера 1,8 літра дозволить готувати каву не тільки собі, а й парочці ваших друзів і рідних. В офіційному інтернет-магазині DeLonghi-shop ви можете купити DeLonghi ECAM 350.15 B з офіційною гарантією і безкоштовною доставкою по Україні.

МОЖЛИВОСТІ КАВОМАШИНИ

МОЖЛИВОСТІ КАВОМАШИНИ

Вам дійсно сподобається кавоварка ECAM 350.15 B. Вона оснащена сенсорним дисплеєм, де ви можете вибрати будь-який з встановлених напоїв: еспресо, лонг, доппіо або окріп для чаю. Крім того, ви зможете самостійно контролювати міцність і температуру напою. За допомогою капучинатора, кавоварка приготує пишну пінку для вашого улюбленого напою. Ціна ECAM 350.15 B, з урахуванням практичності і функціональності кавомашини, цілком виправдана.

ДЛЯ ВАШОГО КОМФОРТУ

ДЛЯ ВАШОГО КОМФОРТУ

Автоматична кавоварка DeLonghi ECAM 350.15 дуже проста в експлуатації. Для вашого комфорту вона оснащена інтуїтивно сенсорним дисплеєм. Використовувати можна як мелену каву, так і в зернах. Вбудована кавомолка з 13-ма ступенями помелу дозволить вам приготувати таку каву, як ви любите. Догляд за вашим бариста також не вимагає особливих зусиль – піддон і знімні деталі можна промити в посудомийній машині.

Please, enter a valid value

tehnopass