TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Кавомашина Delonghi Caffe Corso ESAM 2600\2502

Код скопійований Код: 43450
0.0 з 5.0
Тип

Кавомашина

Тип кави

Зерновий
Мелений

Керування

Кнопкове

Тиск пари

15 барів

Приготування капучино

Ручне

Функції

Індикація готовності до роботи
Автовимикання
Автоматичне промивання пристрою
Підігрівання чашок
Одночасне приготування 2 чашок кави
Подавання пари

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Відразу дваі чашки

Не потрібно чекати, щоб пригостити ароматним напоєм друга чи колегу – кавоварка приготує відразу дві чашки. Багатство функцій і програм, красивий дизайн, можливість розмістити цей пристрій навіть на маленькій кухні (вона понад компактна) робить кавоварку DeLonghi ESAM 2600 Magnifica привабливою для тих, хто любить ароматний напій. Ви можете приготувати його з кавового порошку або зерен – кавомолка цього пристрою має 14 ступенів помелу і допоможе зробити вміст вашої чашки саме таким, як вам подобається.

Система "Капучино"

Завдяки системі «Капучино» ви отримаєте дивовижний напій ціною наявності спеціального пристрою – механічного капучинатора. Знімний блок для заварювання кави; автоматичне вимикання; індикатор, що повідомляє про те, що потрібно додати рідини або кавового порошку; програмована жорсткість води; новий термо-блок, що служить для приготування кави при ідеальній постійній температурі; знімний піддон для крапель – характеристики кавомашини.

Зручне управління

Зручне кнопкове управління, світлові індикатори, піктограми, рукоятки – приготувати напій просто. Ви можете самі вибирати кількість води, кавового порошку. Якщо ви хочете використовувати не тільки маленькі чашки, а й келихи для кави-глясе, з легкістю можете відрегулювати висоту дозатора. Купити DeLonghi Magnifica ESAM 2600 – дозволити собі насолоджуватися смачною кавою.

Легко чистити

Кавоварку дуже легко чистити. Все, що вам необхідно зробити – вийняти блок приготування, піддон для крапель, промити їх під струменем проточної води. Функція автоматичного очищення від накипу дозволяє вам лише натиснути на відповідну кнопку для виконання цього процесу. Завдяки таким можливостям можете бути впевнені в тому, що кавоварка прослужить довго.
 

Please, enter a valid value

tehnopass