TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Ігрова поверхня SureFire Silent Flight RGB-320 (48812)

Код скопійований Код: 119729
0.0 з 5.0
Тип поверхні

Control+Speed

Матеріал поверхні

Гума
Текстиль

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Завдяки багатобарвному світлодіодному підсвічуванню, килимок для миші SureFire Silent Flight RGB-320 дозволить створити на робочому місці ідеальну обстановку для гри.

Підсвічування, точність та контроль

Для налаштування ефектів багатобарвного підсвічування не потрібно окремо встановлювати програмне забезпечення. Просто виберіть потрібний режим з 14 доступних і вперед! При цьому налаштування яскравості та режиму підсвічування для ігрового килимка Silent Flight зберігаються в пам'яті і будуть застосовані при його наступному використанні.

Оптимальні властивості для ігрової миші

Килимок Silent Flight забезпечує неперевершену точність та повний контроль за ігровим процесом при будь-яких налаштуваннях чутливості при використанні миші як з оптичним, так і з лазерним датчиком.

Надійне прилягання

Завдяки мікротекстурованій поверхні цей килимок забезпечує ідеальне поєднання швидкості та контролю, а його протиковзна прогумована основа гарантує надійне прилягання до поверхні в найнапруженіші ігрові моменти.

Ідеальний розмір

Виберіть розмір, що ідеально підходить вашому стилю гри. На килимку великого розміру можна також розмістити клавіатуру, що дозволяє досягти повного занурення в ігровий світ.

Please, enter a valid value

tehnopass