TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Епілятор Braun SE 3270

Код скопійований Код: 10425
0.0 з 5.0
Тип епілятора

Пінцетний

Тип епіляції

Суха

Кількість пінцетів/дисків, шт

20

Кількість швидкостей

2

Особливості

З підсвіткою
Можна мити під струменем води

Джерело живлення

Від мережі

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Найкращий друг жінок

Епілятор Braun SE 3270 - це універсальний апарат, який не залишить волоскам жодного шансу. Він працює виключно від мережі, тому вам не доведеться постійно контролювати наявність заряду в акумуляторі. До того ж, зручне управління і нескладна конструкція зробить експлуатацію максимально комфортною, а епіляцію - ефективною. Пристрій дбайливо видаляє волоски практично з усіх ділянок тіла, не викликаючи почервоніння чи подразнення.

Фото 1 Braun_SE_3270

Висока ефективність

Завдяки 20-ти вбудованим пінцетам, вдається досягати неперевершених результатів. Вони ефективно видаляють навіть найменші волоски. При цьому варто звернути увагу на два швидкісних режими, завдяки яким можна самостійно налаштовувати інтенсивність роботи. Перша швидкість відмінно впорається з м'якими та короткими волосками, а друга - з більш жорсткими.

Фото 2 Braun_SE_3270

Насадки

Розробники забезпечили Braun SE 3270 трьома насадками: основною, для гоління та тримером. Перша - ідеальний варіант для швидкої епіляції всього тіла, друга перетворить пристрій в повноцінну бритву, а тример дозволить коректувати волоски в чутливих зонах, наприклад в зоні бікіні. Завдяки зручній системі кріплення, насадки легко знімаються і швидко вставляються на місце. А невелика щіточка дозволить проводити очищення всього за пару хвилин.

Фото 3 Braun_SE_3270

Масажні ролики

Для більшого комфорту епілятор оснащений сучасною масажною системою. Спеціальні ролики створюють невеликі вібрації, які рівномірно поширюються по всій поверхні. Це не тільки зробить епіляцію приємніше, але і запобіжить появі почервоніння та подразнень на шкірі.

Фото 4 Braun_SE_3270

У волосків немає жодного шансу

Braun SE 3270 оснащений спеціальною технологією SoftLift Tips, яка зробить процес видалення волосся більш ефективним. Річ у тім, що на голівці апарату розміщені невеликі пальчики, які легко ковзають по шкірі, активно піднімаючи лежачі волоски. Таким чином, вам вдасться домогтися максимальної гладкості навіть на складних ділянках шкіри.

Фото 5 Braun_SE_3270Фото 6 Braun_SE_3270Фото 7 Braun_SE_3270

Практичний дизайн

Дизайн апарату представлений у вигляді зручної форми, яка ідеально лягає в долоню. Невеликі розміри й крихітна вага дозволяють покласти епілятор в невелику сумочку чи рюкзак, завдяки чому він завжди буде поруч з вами. Приємною особливістю пристрою є яскраве підсвічування, яка не дозволить пропустити навіть найменші волоски.

Фото 8 Braun_SE_3270

Please, enter a valid value

tehnopass