TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Епілятор Braun SE 1370

Код скопійований Код: 10423
0.0 з 5.0
Тип епілятора

Пінцетний

Тип епіляції

Суха

Кількість пінцетів/дисків, шт

20

Кількість швидкостей

2

Джерело живлення

Від мережі

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Незамінний жіночий помічник

Епілятор Braun SE 1370 - це ідеальний прилад для ретельного і м'якого видалення волосся. Він відрізняється простим керуванням, завдяки чому процес експлуатації буде максимально комфортним. Епілятор ефективно видаляє волосяний покрив в зоні бікіні, під пахвами та в інших частинах тіла. При цьому пристрій не викликає почервоніння чи подразнення.

Фото 1 Braun_SE_1370

Ефективна робота

Головною особливістю Braun SE 1370 є сучасна система двадцяти пінцетів Close Grip, завдяки якій волосся м'яко видаляються у самого кореня. Така технологія зробить шкіру неймовірно гладкою на кілька тижнів. Епілятор має всього один швидкісний режим - оптимальний, це дозволить отримати максимальний результат за мінімальну кількість часу.

Фото 2 Braun_SE_1370

Бездоганний дизайн

Прилад виконаний в оригінальній закругленій формі, завдяки цьому він ідеально лягає в долоню і не викликає дискомфорту. Невеликі розміри та практично невідчутна вага (0,1 кг) дають можливість носити епілятор в невеликій жіночій сумочці. Це ідеальний варіант для тих, хто в постійних відрядженнях та роз'їздах. До того ж приємний зовнішній вигляд буде викликати позитивні емоції при кожному погляді.

Фото 3 Braun_SE_1370

Насадки

Крім основної насадки для епіляції, розробники забезпечили Braun SE 1370 спеціальним обмежувачем. Він надійно захистить ті ділянки шкіри, які відрізняються особливою чутливістю, наприклад зону бікіні чи пахви. Завдяки зручній системі кріплення насадки швидко знімаються і легко встановлюються. А для їх очищення досить скористатися невеликою щіточкою, яка йде в комплекті.

Фото 4 Braun_SE_1370

Технологія Soft lift

Для отримання максимально результату епіляції, Braun SE 1370 обладнаний унікальною технологією Soft lift. Вона передбачає розміщення на голівці епілятора невеликих виступів, які ефективно підіймають лежачі волоски. Як результат ви отримаєте ідеально гладку шкіру на будь-якій частині тіла.

Фото 5 Braun_SE_1370

Please, enter a valid value

tehnopass