TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Епілятор Braun SE 3170

Код скопійований Код: 10424
0.0 з 5.0
Тип епілятора

Пінцетний

Тип епіляції

Суха

Кількість пінцетів/дисків, шт

20

Кількість швидкостей

2

Особливості

З підсвіткою
Можна мити під струменем води

Джерело живлення

Від мережі

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Відмінні експлуатаційні якості

Епілятор Braun SE 3170 S - це швидка і якісна епіляція, яка не супроводжується больовими відчуттями. Апарат відрізняється зручним управлінням, завдяки якому експлуатація буде максимально комфортною. Живлення здійснюється за допомогою мережі, тому вам не доведеться постійно турбуватися про наявність заряду в акумуляторі. До того ж досить довгий шнур забезпечить необхідний рівень свободи.

Фото 1 Braun_SE_3170

Масажні ролики

Приємною особливістю пристрою є спеціальна масажна система. Під час епіляції невеликі ролики створюють приємну вібрацію, яка рівномірно розподіляється по всій поверхні шкіри. Це не тільки підвищує ефективність видалення волосся, але і робить цей процес більш приємним. Шкіра заспокоюється, а ризик появи подразнень і почервоніння знижується.

Фото 2 Braun_SE_3170Фото 3 Braun_SE_3170Фото 4 Braun_SE_3170

Технологія SoftLift Tips

Для досягнення максимального результату епіляції, розробники забезпечили Braun SE 3170 S сучасною технологією SoftLift Tips. Невеликі пальчики плавно ковзають по поверхні шкіри, ефективно піднімаючи лежачі волоски, після чого ті відразу ж захоплюються пінцетами. Така нескладна конструкція моментально підвищує роботу цього приладу, роблячи шкіру максимально гладкою.

Фото 5 Braun_SE_3170

Ефективна робота

Конструкція епілятора складається з двадцяти пінцетів. Вони ефективно видаляють волоски у самого кореня, не залишаючи їм жодного шансу. Крім цього, користувач може самостійно налаштувати інтенсивність роботи, вибравши одну з двох швидкостей. Перша відмінно підійде для видалення тонких і коротких волосків, друга - для більш жорстких.

Фото 6 Braun_SE_3170

Відмінний дизайн

Зовнішній вигляд пристрою представлений зручною формою, яка повністю повторює контури долоні. Епілятор прекрасно відчувається в руці і не викликає дискомфорту. Завдяки компактним розмірам і невеликій вазі, пристрій легко транспортувати, поклавши в невелику сумочку. Крім того, приємний зовнішній вигляд, буде радувати око, а яскраве підсвічування подбає, щоб на вашій шкірі не залишився жоден волосок.

Фото 7 Braun_SE_3170Фото 8 Braun_SE_3170Фото 9 Braun_SE_3170

Очищення

Очищення Braun SE 3170 S займає всього декілька хвилин. Для цього достатньо відкріпити знімну головку і промити її під струменем води. Крім цього, можна також скористатися спеціальною щіточкою, яка йде в комплекті. Проводячи регулярне очищення, епілятор буде менше ламатися і не підведе вас в відповідальний момент.

Фото 10 Braun_SE_3170

Please, enter a valid value

tehnopass