TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Епілятор Braun SE 1170

Код скопійований Код: 10704
0.0 з 5.0
Тип епілятора

Пінцетний

Тип епіляції

Суха

Кількість пінцетів/дисків, шт

20

Кількість швидкостей

2

Джерело живлення

Від мережі

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Будьте завжди на висоті

Досить дивитися на бездоганних моделей з глянцевих журналів, пора ними ставати. Епілятор Braun SE 1170 - це унікальний пристрій, який за лічені хвилини перетворить вас на справжню королеву краси. Пристрій ефективно видалить волоски на вашому тілі та зробить шкіру неймовірно гладкою. Процес епіляції абсолютно безболісний і повністю безпечний. Ви зможете назавжди забути про неприємні подразнення і почервоніння навіть якщо у вас дуже чутливий епідерміс.

Фото 1 Braun_SE_1170

Максимальна ефективність

Епілятор має оптимальний швидкісний режим, завдяки якому процес видалення волосся буде займати мінімум часу, але при цьому ви отримаєте максимальний результат. Крім того, розробники обладнали апарат 20-а пінцетами, які ефективно видаляють волосся на будь-якій частині тіла. Шкіра стає гладкою і приємною на дотик, причому такий ефект буде діяти протягом декількох тижнів.

Фото 2 Braun_SE_1170

Бездоганний дизайн

Компактні розміри та непомітна вага - ось основні переваги Braun SE 1170. Його легко можна брати з собою на відпочинок або у відрядження, поклавши в невелику сумочку. Крім того, зручна форма зробить експлуатацію максимально комфортною і легкою. Епілятор ідеально фіксується в руці і точно повторює жіночу долоню, а приємний зовнішній вигляд викликає виключно позитивні емоції. Тепер подбати про свою красу можна буде в будь-який час і в будь-якому місці.

Фото 3 Braun_SE_1170

Просте очищення

Часто буває так, що епілятор забивається і погано справляється зі своїми обов'язками, а іноді і зовсім відмовляється працювати. Щоб цього уникнути, пристрій необхідно ретельно очищати від пилу і волосків. Саме для цього і потрібна спеціальна щіточка, яка йде в комплекті. Завдяки їй очищення займе не більше ніж хвилину, а епілятор прослужить набагато довше і не підведе у відповідальний момент.

Фото 4 Braun_SE_1170

Сучасна конструкція

Унікальна технологія Soft lift від компанії Braun передбачає розміщення спеціальних "пальчиків", які підіймають опущені волоски. Таким чином, проста, на перший погляд, конструкція підвищує ефективність пінцетів в рази, адже вони захоплюють навіть лежаче волосся. Тепер ваш зовнішній вигляд буде справді бездоганний.

Фото 5 Braun_SE_1170

Please, enter a valid value

tehnopass