TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Електрична піч Mirta MO-0138C

Код скопійований Код: 35865
0.0 з 5.0
Тип

Настільна духовка

Об'єм, л

38

Потужність, Вт

1300

Кількість режимів приготування

3

Програми

Верхній нагрів
Нижній нагрів
Верхній + Нижній нагрів

Внутрішнє покриття

Нержавіюча сталь

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Регульований термостат

Електрична піч Mirta MO-0138 має регульований термостат, який працює в діапазоні температур 40-250°С. Механічне управління дозволяє задати необхідну інтенсивність впливу для отримання найкращого результату. Використовуючи 3 режими нагріву, можна домогтися ідеальної відповідності страви рецептурі.

Функція Таймер

Ви маєте можливість запрограмувати пристрій на певний термін безперервної роботи (до 90 хвилин). Після закінчення заданого періоду ви почуєте звуковий сигнал, який буде означати, що страва пройшла заданий цикл.

Термоізоляція корпусу

Подвійні стінки корпусу моделі мають термоізоляційні властивості. Внутрішній шар бере велику частину температурного впливу на себе, залишаючи зовнішнім стінкам лише малу частину. За рахунок цього електропіч не нагрівається, а ви не ризикуєте обпектися.

Автовідключення приладу

Виробник подбав про пожежну безпеку експлуатації: якщо прилад довго працює без втручання людини або перегрівається, то спрацює захисний механізм, який відключає духовку.

Розташування дека

Усередині камери є виступаючі пороги (на бічних стінках). Вони дозволяють зафіксувати деко на декількох рівнях - нижче або вище. Завдяки цьому можна регулювати ступінь зажарювання і рівномірність пропікання.

Додаткова комплектація

Щоб експлуатація електричної печі Mirta MO-0138 була комфортною, в комплекті з приладом ви знайдете грати-гриль і 2 дека (круглий і прямокутний). Ці аксесуари можна використовувати самостійно або в комплекті. Наприклад, при використанні решітки гриль краще поставити на нижній ярус деко для збору жиру - це полегшить очищення техніки після роботи.

Please, enter a valid value

tehnopass