TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Подрібнювач Sogo PIC-SS-5262

Код скопійований Код: В-8100
0.0 з 5.0
Тип

Подрібнювач

Потужність, Вт

500

Кількість швидкостей

2

Матеріал корпуса

Метал

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Ергономічність і функціональність

Це електрична м'ясорубка з чотирма сталевими лезами з титановим покриттям. Кожен з них складається з двох аркушів. Елементи цієї овочерізки знімні і виготовлені з білого синтетичного матеріалу і натуральної сталі. Він включає практичний додатковий контейнер для розміщення інгредієнтів і пластиковий скребок, що обертається. Ідеально підходить для нарізання м'яса, овочів, фруктів і горіхів.

Висока потужність і швидкість.

Це потужна м’ясорубка для цибулі та часнику, оскільки її двигун працює на 1200 Вт. Його зворотна функція збільшує його швидкість. Він має перемикач живлення та кнопку швидкості з одного боку. Обидва чорні. Для будь-якої функції перемикач плавно натискається. Містить три вихідні диски 3, 5 і 7 мм.

Гарантована безпека та ефективність

Його передова система безпеки значною мірою сприяє уникненню нещасних випадків. Ви можете активувати двигун лише тоді, коли кришка встановлена ​​правильно. Монтаж і демонтаж головки дуже простий. Крім того, він має дуже практичну ручку для полегшення транспортування. М'ясорубка для цибулі та часнику включає захист кабелю. З іншого боку, ви можете розмістити його на будь-якій плоскій поверхні на кухні, оскільки нековзкий килимок забезпечує додаткову стабільність під час використання.

Професійна експлуатація

Обертовий скребок електричного кухонного подрібнювача — це запатентований аксесуар Sogo, який допоможе вам швидко приготувати фарш і пюре. Ручка має ергономічну форму для міцнішого захоплення. Загальна робота така ж професійна, як у м’ясорубки, оскільки напрямна трубка швидко ковзає їжу.

Зі спеціальними аксесуарами

Двигун виготовлено з міді для максимальної міцності та довговічності. Знімні частини встановлюються за допомогою муфтового руху. Аксесуар для чищення часнику легко інтегрується в подрібнювач. Синтетична поверхня подрібнювача відштовхує пил і вологу. Крім того, проміжки постійно фільтрують домішки. Включає чашу з нержавіючої сталі моделі SU304 об’ємом 1,8 л.

Очищення кухонного електричного подрібнювача

Щоб очистити подрібнювач їжі, переконайтеся, що він від’єднаний і кабелі зібрані. Обережно розберіть компоненти та очистіть кожен м’яким миючим засобом, бажано з нейтральним pH. Ви можете завершити очищення електричної м’ясорубки, промивши її великою кількістю води, а потім висушивши.

Особливі рекомендації

Завжди зберігайте м’ясорубку з кабелями, які ідеально розташовані в корпусі приладу. Ми рекомендуємо відключати його від мережі після кожного використання. З іншого боку, бажано тримати його подалі від джерел вологи, таких як раковини, і мити його після використання. Таким чином ви продовжите термін його експлуатації.
 

 

Please, enter a valid value

tehnopass