TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Подрібнювач Sogo PIC-SS-5260

Код скопійований Код: В-8099
0.0 з 5.0
Тип

Подрібнювач

Потужність, Вт

400

Кількість швидкостей

1

Матеріал корпуса

Пластик

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Практичний та елегантний дизайн

Завдяки поєднанню чорного та сріблясто-металічного кольорів цей електричний подрібнювач має сучасний зовнішній вигляд із напівпромисловим стилем, який є дуже модним в оздобленні сучасних кухонь, що дозволяє йому гармоніювати з іншими приладами під час роботи. на лічильнику. Він має ергономічний дизайн для зручного використання під час роботи, а також дуже легке вмикання та вимикання завдяки гігантській кнопці запуску.

Міцна конструкція

Завдяки високоякісним матеріалам, наприклад, чотирьом титановим лезам, ви можете працювати як м’ясорубка для цибулі та часнику разом з іншими м’якими інгредієнтами, навіть дуже твердими інгредієнтами, такими як насіння або лід. Його внутрішні компоненти також розроблені для важкої роботи, як, наприклад, його редуктор, повністю виготовлений з металу.

Включені системи безпеки

Бренд Sogo завжди дуже усвідомлює аспекти безпеки в усьому своєму обладнанні. Цей електричний кухонний подрібнювач має неслизьку основу, яка утримує його на місці під час роботи. У внутрішній частині має систему захисту двигуна, яка автоматично вимикає обладнання в разі перегріву.

Робоча потужність

Відмінна продуктивність цієї овочерізки полягає в її двигуні. Відразу після підключення обладнання до джерела живлення 220-240 В у вашому розпорядженні висока потужність 400 Вт, що дозволяє легко обробляти широкий спектр інгредієнтів.

Практичність понад усе

Крім усіх технічних деталей, ми не можемо пропустити елементи практичного характеру, і в цьому сенсі ми повинні виділити найбільш актуальні. В даному випадку мова йде про вашу склотару. По-перше, це забезпечує видимість, яка дає вам можливість бачити інгредієнти під час їх обробки, дозволяючи вам визначити, коли ви досягли бажаної консистенції. Скло дуже міцне, що дозволяє йому витримувати вплив жорстких інгредієнтів під час обробки. Контейнер має хорошу місткість для інгредієнтів, до і після обробки, з мірою 1,5 літра. Нарешті, конструкція контейнера спрямована на полегшення його очищення, що допомагає обслуговувати обладнання та підтримувати гігієну.

Чудова якість Sogo

Бренд Sogo не тільки пишається якістю обладнання, яке він виробляє, але також, щоб підтримати цю якість, він пропонує вам як клієнту та власнику одного зі своїх пристроїв наступні переваги: ​​безкоштовну доставку, коли покупки понад 30 євро; можливість повернення протягом перших 14 днів і, нарешті, 3 роки гарантії на цю електричну м'ясорубку.
 

 

Please, enter a valid value

tehnopass