TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Подрібнювач Hausberg HB-4506

Код скопійований Код: 212189
0.0 з 5.0
Тип

Подрібнювач

Потужність, Вт

450

Кількість швидкостей

2

Матеріал корпуса

Пластик

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Подрібнювач Hausberg HB-4506

Подрібнювач HB-4506 допоможе вам спростити рутинні кухонні процеси. Без нарізки не обходиться жодне приготування страв. Будь-яка господиня знає, що підготовка інгредієнтів часом потребує чимало часу та сил. З представленим чоппером ви швидко та без особливих зусиль підготуєте продукти для приготування страв.

Подрібнювач поставляється із двома ножами, призначеними для роботи з продуктами різного ступеня твердості. Леза, виготовлені з нержавіючої сталі, відмінно справляються з поставленим завданням, довго зберігають заводське заточування, не піддаються корозії. Виготовлена зі скла чаша, не вибаглива у догляді. Об'єм чаші дозволяє подрібнити достатню кількість інгредієнтів для приготування страви для середньостатистичної сім'ї. Для зручності використання прилад має протиковзку накладку на дні чаші.

Потужність приладу дозволяє подрібнювати будь-які продукти. Наявність імпульсного режиму гарантує оптимальне подрібнення найтвердіших продуктів без перегріву двигуна приладу. Крім того, даний агрегат має режим колки льоду, що дозволяє подрібнити кригу до потрібних розмірів.

Please, enter a valid value

tehnopass