TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Подрібнювач Edler EDFG-4115

Код скопійований Код: 44618
0.0 з 5.0
Тип

Подрібнювач

Потужність, Вт

500

Кількість швидкостей

2

Матеріал корпуса

Пластик

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Зручний формат

Є такі завдання, з якими занурювальний блендер може не впоратися. І тут на допомогу приходить мініатюрний подрібнювач. Такі прилади фахівці називають чопперами. Модель Edler EDFG-4115 відрізняється невеликим розміром, високою якістю, достатнім запасом потужності. А якщо ви хвилюєтеся про ціну, то зараз виробник здатний зробити дуже вигідну пропозицію. Тому зволікати з покупкою точно не варто.

Потужність

Двигун подрібнювача Edler EDFG-4115 розвиває потужність 500 Вт. Цього цілком достатньо для такого мініатюрного приладу. Оскільки сфера використання досить широка, то виробник вирішив закласти великий потенціал цього пристрою. При цьому є дві швидкості роботи, щоб ви могли самостійно регулювати параметри кращого результату.

Сфера використання

Такі прилади можна використовувати для подрібнення горіхів, зелені, спецій, приправ, кави та багато іншого. Подрібнювач Edler EDFG-4115 відмінно підійде для приготування невеликої кількості соусу, наприклад сальсу або ромеско. У ньому можна приготувати маринад м'яса, зробити домашню аджику. Все те, що для великого приладу буде проблемою через невелику кількість інгредієнтів, у цьому подрібнювачі переробиться за лічені секунди.

Якість

Чаша подрібнювача Edler EDFG-4115 зроблена із загартованого скла. Міцний матеріал не боїться подряпин, легко справляється із роботою з будь-якими інгредієнтами. При цьому після звичайного миття посуд знову готовий до роботи. Запахи та барвники не залишаються на поверхні чаші, тому ви легко можете використовувати один прилад для різних завдань. 
 

Please, enter a valid value

tehnopass