TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Блендер Polaris PHB 0757A

Код скопійований Код: 40561
0.0 з 5.0
Тип

Заглибний

Потужність, Вт

750

Кількість швидкостей

8

Матеріал ніжки блендера

Метал

Насадки

Міні-подрібнювач
Вінчик для збивання

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Потужний блендер 3-в-1

Блендер Polaris PHB 0757A - це сучасна кухонна техніка погружного типу, призначена для змішування, збивання і подрібнення. Маючи в руках машину з таким арсеналом дій, ви з легкістю зможете втілити в життя будь-які гастрономічні капризи. Комплектація всіма необхідними для роботи аксесуарами істотно спрощує роботу з приладом. Дизайн блендера стильний і ергономічний. Корпус зроблений з чорного пластику і нержавіючої сталі, тому виглядає бездоганно.

Режими роботи техніки

Двигун представленої моделі досить потужний - потужність 750 Вт. За рахунок цього він вільно підтримує функціонування в 8 швидкостях. Їх перемикання відбувається плавним чином, тому техніка легко пристосовується до зміни швидкості, не відчуваючи перевантажень. Також прилад підтримує функцію турборежима, при якому задіюється максимальний потенціал пристрою, дозволяючи прискорити роботу і подрібнити навіть тверді інгредієнти в рівномірне пюре.

Вінчик для створення легких мас

Комплектація вінчиком врятує вас від необхідності купувати окремо міксер або використовувати ручні дідівські методи додання масі легкості. При швидкому обороті насадки блендер насичує збиваєму рідину бульбашками повітря, за рахунок чого та набуває потрібної консистенції.

Чаша для подрібнення продуктів

У наборі поставляється міні-подрібнювач. Його об'єм дорівнює 0.5 л. Таке пристосування підходить для обробки хліба, м'яса, овочів, трав. При цьому в чаші також зручно замішувати соуси і пасти.

Об'ємна мірна склянка

У коробці разом з блендером ви знайдете мірну склянку на 700 мл. Вона має витягнуту форму, за рахунок чого в ній зручно змішувати різні смузі, коктейлі, разові порції пюре. Основа ємності стійка, тому працювати з нею - одне задоволення.

Please, enter a valid value

tehnopass