TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Блендер Mystery MMC-1452

Код скопійований Код: 40526
0.0 з 5.0
Тип

Заглибний

Потужність, Вт

600

Кількість швидкостей

2

Матеріал ніжки блендера

Метал

Матеріал корпуса

Пластик

Насадки

Міні-подрібнювач
Вінчик для збивання

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Відмінний вибір

Без такого приладу, як ручний погружний блендер, на сучасній кухні обійтися складно. Навіть якщо ви не особливо багато готуєте, є речі, які можна зробити тільки за допомогою блендера. Пюре, соуси, суміші спецій і багато іншого ви зможете отримати набагато простіше з ручним блендером Mystery MMC-1452. Бюджетна модель пропонується за дуже приємною ціною, а набір функцій нічим не поступиться більш іменитим конкурентам. Якщо у вас обмежений бюджет, то варто почати з даної моделі.

Висока потужність

Блендер Mystery MMC-1452 може похвалитися досить високим рівнем потужності, особливо, в рамках бюджетного класу техніки. 600-ватний мотор забезпечує хороше крутне зусилля на ножах. Два швидкісних режиму цілком достатньо для різних завдань. Залежно від типу продукту варто вибирати потрібну вам швидкість обертання насадок.

Металева ніжка

Окремо варто відзначити той факт, що виробник зробив основну насадку блендера Mystery MMC-1452 з металу. Пластикові насадки схильні з часом вбирати в себе колір і запах продуктів. А використовувати в гарячому середовищі їх взагалі не рекомендується. Інша справа - нержавіюча сталь! Вона абсолютна нейтральна в хімічному сенсі, витримує високі температури. Нею можна користуватися прямо в киплячій каструлі без будь-якої шкоди для техніки.

Розширений комплект

Крім самого погружного блендера, в коробці з Mystery MMC-1452 Ви отримуєте додаткову насадку з віночком. Вона допоможе збити невелику порцію крему, вершків або меренги. Звичайно, це ще не повноцінна заміна міксеру, але на перший час для початківця кулінара - дуже непоганий варіант. Також є міні-подрібнювач зі своїми ножами, а також мірний стакан.

Please, enter a valid value

tehnopass