TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Блендер Edler EDHB-6050

Код скопійований Код: 42737
0.0 з 5.0
Тип

Заглибний

Потужність, Вт

500

Кількість швидкостей

2

Матеріал ніжки блендера

Нержавіюча сталь

Матеріал корпуса

Пластик

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Зручний прилад
Серед безлічі кухонних девайсів ручний блендер по праву займає лідируючу позицію за популярністю. Такий малюк здатний сильно полегшити життя навіть професійному кухареві. Що вже говорити про початківців кулінарів. Якщо вам не хочеться витрачати багато часу на звичайні кухонні процеси, то варто довірити ці завдання техніці. Адже доступна модель блендера Edler EDHB-6050 за свою дуже демократичну ціну здатна багато на що. За великим рахунком професійні моделі будуть володіти великим запасом міцності, але для домашнього використання навряд чи є сенс платити більше.

Якісний виріб
Як визначити якість блендера? Навіть без включення за матеріалами буде зрозуміло, наскільки сильно виробник постарався. Корпус блендера Edler EDHB-6050 не можна назвати легким. Адже всередині ховається продуктивний мотор, який може розвивати високі обороти. Ще одна характерна риса якісного блендера - ніжка з нержавіючої сталі. На відміну від пластикових аналогів, металева нога не боїться температури, нейтральна по відношенню до будь-яких продуктів. Та й в плані довговічності і простоти в догляді такий варіант набагато приємніше.

Інші можливості
Ручний блендер Edler EDHB-6050 має досить просту і перевірену часом конструкцію. Без зайвих ускладнень ви можете за допомогою двох кнопок на рукоятці активувати різні режими швидкості: звичайний або турбо. Це допоможе вам підібрати оптимальні обороти для будь-якого типу продуктів. Міцна сталь, з якої виконані леза ножів, здатна витримати тижні, місяці і роки активної експлуатації. Оригінальна форма насадки допоможе більш рівномірно перемішувати і подрібнювати інгредієнти і не розбризкувати їх по кухні.
 

Please, enter a valid value

tehnopass