TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Варильна поверхня електрична Vestel BH-3330B

Код скопійований Код: VES00079
0.0 з 5.0
Вид поверхні

Domino

Тип поверхні

Електрична

Кількість конфорок

4

Матеріал поверхні

Склокераміка

Керування

Сенсорне

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Раціональний підхід

Шукаєте доступний та функціональний інструмент для приготування їжі? Встановіть на своїй кухні електричну варильну поверхню Vestel BH-3330B. Оснащена двома нагрівальними елементами Hi-light, вона забезпечує високу швидкість нагрівання, безпеку та простоту використання. Таким чином, вам не доведеться переплачувати за зайві конфорки, а компактні габарити пристрою роблять його відмінним варіантом для монтажу в обмежених умовах.

Особливості:

  • Електричні конфорки Hi-light потужністю 1200 та 1800 Вт
  • 9 рівнів потужності нагріву для кожної конфорки
  • Сенсорна панель керування з переднім розташуванням
  • Індикація залишкового тепла та захист від дітей

Швидко та зручно

Тепер приготування різноманітних страв та розігрів готової їжі стануть ще комфортнішими. Ця модель обладнана електричними конфорками потужністю 1200 та 1800 Вт, чого цілком достатньо більшості кухонних завдань. Крім того, перевірена технологія нагрівальних елементів Hi-light забезпечує рівномірний розподіл тепла та дозволяє використовувати будь-який посуд, який витримує високі температури.

Сенсорне керування

Взаємодія з варильною поверхнею максимально спрощена, а тому її легко зможуть опанувати всі члени сім'ї. У передній частині пристрою передбачена сенсорна панель керування, що підтримує 9 рівнів нагріву для кожної конфорки. Також слід відзначити обмеження часу роботи, блокування панелі від дітей та індикатори залишкового тепла, які сприятимуть безпеці користувачів.

Простий догляд

Вбудована варильна поверхня виконана зі склокераміки і є суцільною гладкою площиною, без западин та рельєфних елементів. Завдяки цьому на Vestel BH-3330B немає проблемних ділянок, схильних до скупчення бруду, а її очищення займе мінімум вашого часу та сил.

Please, enter a valid value

tehnopass