TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Варильна поверхня Vestel AOX-6024C

Код скопійований Код: VES00009
0.0 з 5.0
Вид поверхні

Класична

Тип поверхні

Газова

Кількість конфорок

4

Матеріал поверхні

Нержавіюча сталь

Оснащення

Газ-контроль
Електропідпалювання

Керування

Поворотні перемикачі

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Варильна поверхня газова Vestel AOX-6024C

Оцініть усі переваги сучасної техніки з варильною поверхнею Vestel. Ця газова плита має 4 конфорки різної потужності, що дозволяє вибирати найбільш оптимальний пальник залежно від розміру та типу посуду, а також бажаного результату. Функція авторозпалювання значно полегшує поводження з плитою, а система газ-контролю потурбується про вашу безпеку. При цьому дизайн цієї варильної поверхні легко впишеться в навколишній інтер'єр, що робить її ідеальним доповненням для будь-якої кухні.

Особливості:

  • 4 газові пальники різної потужності
  • Електророзпалювання конфорок
  • Система газ-контроль для запобігання витоку газу
  • Нержавіючі сталеві ручки
  • Чавунна решітка

Автоматичне розпалювання

Завдяки системі авторозпалювання у кожній конфорці ви можете увімкнути потрібний пальник одним рухом. Просто поверніть потрібну ручку і жодного клопоту з пошуком сірників або запальнички. Це дуже просто.

Краса та довговічність

Ця варильна поверхня зроблена з нержавіючої сталі, яка не тільки стильно виглядає, але й відрізняється довговічністю, а також проста у догляді. А доповнює її міцна решітка з чавуну, що забезпечує стійкість будь-якого посуду.

Безпека понад усе

Подбав виробник і про безпечне використання цієї газової поверхні. Щоб виключити можливі витоки під час готування та усунути ризик отруєння газом, техніку забезпечили системою «газ-контроль». Завдяки їй, коли полум'я випадково гасне, припиняється подача газу до конфорки. Тому ви можете готувати абсолютно безпечно.

Природний газ або LPG

Чи є у вас вдома газопровід, чи ні зовсім не важливо. Ця варильна поверхня підходить для використання як з природним газом, так і з LPG системами – газобалонним обладнанням на основі зріджених нафтових газів LPG (Liquid Petroleum Gas). Тому її можна встановлювати навіть там, де немає газопроводу.

Please, enter a valid value

tehnopass