TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Варильна поверхня електрична Vestel AOB-6320

Код скопійований Код: VES00015
0.0 з 5.0
Вид поверхні

Класична

Тип поверхні

Електрична

Кількість конфорок

4

Матеріал поверхні

Склокераміка

Керування

Сенсорне

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Варильна поверхня електрична Vestel AOB-6320

Електрична варильна поверхня Vestel AOB-6320 – це потужний та надійний помічник на вашій кухні. Вона оснащена чотирма пальниками з різною потужністю і площею нагріву, що дозволяє використовувати найрізноманітніший посуд від кавової турки до великої каструлі, не витрачаючи енергію марно. А зручне сенсорне керування та маса корисних функцій таких як швидке нагрівання, блокування від дітей, обмеження часу роботи або відключення при перегріві роблять роботу з цією поверхнею комфортною та безпечною. Готуйте кожен день із задоволенням на сучасній варильній поверхні Vestel.

Особливості:

  • 4 вітрокерамічні пальники різного розміру
  • Максимальна потужність: 6,5 кВт
  • Швидке нагрівання
  • Сенсорна система управління
  • Захист від перегріву та блокування від дітей
  • Корпус із міцного чорного скла

Швидке нагрівання

Потрібно швидко закип'ятити воду на макарони або підігріти суп? Тоді вам знадобиться функція прискореного нагріву. Вона допомагає у вибраній зоні швидко збільшити потужність, щоб забезпечити максимальну ефективність за лічені секунди. Причому в індукційних та сенсорних вітрокерамічних варильних панелях Vestel цю функцію можна увімкнути на будь-якому рівні нагрівання.

Інтелектуальна панель керування

Контролюйте кожну зону нагрівання за допомогою простого та зручного сенсорного керування. Завдяки унікальному розташуванню елементів ви можете легко визначити, яка кнопка керує певною зоною. І швидко регулювати потужність нагріву прямо під час приготування.

Захисні функції

Варильна поверхня Vestel AOB-6320 не тільки зручна у використанні, а й безпечна. Вона забезпечена функцією блокування від дітей та індикаторами залишкового тепла, які сигналізують про те, що нагрівальна зона ще не охолола і торкатися її не можна. Крім того, у неї передбачена функція відключення під час перегріву та функція захисного відключення сенсора. Тому ви можете зосередитись на готуванні, а не на контролі за плитою.

Елегантна деталь

Ця пласка варильна поверхня займає мінімум місця і легко вписується в будь-яку обстановку. Тому стане ідеальним доповненням для сучасного кухонного інтер'єру в мінімалістичному стилі, який не терпить громіздкості і зайвих деталей. При цьому вона виконана зі склокераміки, яка забезпечує плиті чудову продуктивність, довговічність та елегантний зовнішній вигляд.

Please, enter a valid value

tehnopass