ІНДУКЦІЯ
Candy презентує серію простих і гнучких у користуванні інтелектуальних індукційних варильних поверхонь. У них зреалізовано найновіші технології, зокрема сенсорне керування нагрівом. До того ж вони безпечні й енергоефективні: електромагнітні котушки під керамічною поверхнею активуються, лише якщо на них ставлять посуд з металевим дном.
СЕНСОРНЕ УПРАВЛІННЯ
Варильні поверхні CANDY відомі своїм простим і зрозумілим управлінням. Сенсорне управління електричної поверхні простіше простого - на поверхню нанесені чіткі і зрозумілі символи, в яких зможе розібратися будь хто. А також, саме управління спростилось до неможливого, що обумовлено максимальною простотою - потрібно лише натиснути на потрібний символ. Більше ніяких ручок і важелів. Тільки максимальний комфорт.
СКЛОКЕРАМІКА
Помилковою є думка, що склокераміка - не міцний і ненадійний матеріал. Через ці забобони найчастіше і відбувається помилковий вибір варильної поверхні, про що надалі доводиться шкодувати. Склокераміки - це матеріал який виготовляється зі скла, кераміки та інших домішок, що робить його дуже міцним і надійним. Це так само забезпечує цілеспрямованість тепла і допомагає зменшити енерговитрати. Склокерамічна поверхня буде відмінним вибором для тих, хто любить зручність, якість і комфорт у повсякденній рутині. Зручно і легко миється! Індукційна варильна поверхня виконана зі склокераміки з елегантним та простим дизайном. Ії особливо легко чистити, оскільки вона залишається гладкою і холодною, щоб їжа не прилипала.
ТАЙМЕР
Електричні, індукційні і навіть деякі газові варильні панелі оснащуються таймером. Таймер - це пристрій, що дозволяє запрограмувати час приготування
ІНДИКАТОР ЗАЛИШКОВОГО ТЕПЛА
Побачивши світиться індикатор, ви будете знати, що конфорка, яку ви нещодавно вимкнули, ще не встигла охолонути.
РІЗНІ РОЗМІРИ КОНФОРОК
Завдяки різним розмірам конфорок ви можете легко використовувати сковороди будь-якого розміру при приготуванні їжі.
ФУНКЦІЯ BOOSTER
Функція Бустера (Booster) варильної поверхні Candy дозволяє збільшити потужність обраної зони приготування на певний час, щоб прискорити певні етапи приготування.