TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Тепловентилятор Olimpia Splendid CALDO ROCK O (99294)

Код скопійований Код: 212213
0.0 з 5.0
Призначення

Побутовий

Потужність, Вт

2000

Кількість режимів обігріву

3

Площа обслуговування, кв. м

22

Різновид нагрівального елемента

Голчатий

Особливості

Регулятор потужності

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Компактний. Мобільний. Ефективний

Тепловентилятор Olimpia Splendid CALDO ROCK O – чудове рішення для швидкого обігріву кімнати. Відрізняється зручністю у переміщенні, керуванні та зберіганні. І головне – швидко нагріває приміщення до потрібної температури. Існує функція осциляції для рівномірного нагрівання. Додатково може працювати як вентилятор для провітрювання кімнати. Яскраві елементи корпусу піднімуть настрій у сіру пору року.

Точне регулювання потужності

Тепле повітря рівномірно розподіляється по кімнаті завдяки функції осциляції (коливання). Є три режими роботи: вентилятор для провітрювання, обігрів при 1000 Вт і найпотужніший – при 2000 Вт. З точним регулюванням на панелі керування можна досягти потрібної температури в приміщенні.

Легкий в експлуатації

Термовентилятор відрізняється мобільністю в експлуатації – легко переносити з одного місця в інше. Має невелику вагу (1.3 кг) та зручну ручку. Можна компактно зберігати в маленькій тумбочці, коли обігрів не є актуальним.

Деталі безпечної експлуатації

Корпус CALDO ROCK O захищений (IP21) від випадкових крапель води, тому можна обігрівати кімнати з ризиком потрапляння вологи – ванну або кухню. При випадковому перекиданні тепловентилятор відключиться, щоб уникнути аварійної ситуації. Є запобіжний термостат, який не допускає перегрівання пристрою.

 

Please, enter a valid value

tehnopass