TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Тепловентилятор Olimpia Splendid CALDO ROCK M (99293)

Код скопійований Код: 212212
0.0 з 5.0
Призначення

Побутовий

Потужність, Вт

2000

Кількість режимів обігріву

3

Площа обслуговування, кв. м

22

Різновид нагрівального елемента

Голчатий

Особливості

Регулятор потужності

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Організатор тепла та комфорту в кімнаті

Olimpia Splendid CALDO ROCK M – компактний обігрівач невеликого приміщення за допомогою вентилятора та нагрівальної спіралі. Тепловентилятор миттєво нагріває кімнату до потрібної температури. Компактність та ергономіка сприяють комфортній експлуатації приладу. Може працювати як у режимі вентилятора, так і виконувати основну функцію обігрівача із регулюванням потужності.

Три режими роботи

Olimpia Splendid CALDO ROCK M може функціонувати як вентилятор для провітрювання приміщення, але основна опція – подача тепла в приміщення. Для цієї мети передбачено два режими – обігрів теплим повітрям 1000 Вт та гарячим – 2000 Вт. За допомогою зручного регулятора можна досягти потрібної температури у кімнаті.

Безпека роботи

Тепловентилятор захищений від бризок води (IP21), тому їм можна обігрівати кімнати з ризиком потрапляння вологи – ванну або кухню. Запобіжний термостат захищає пристрій від перегріву. До того ж, якщо обігрівач випадково перекинеться, спрацює автовідключення для попередження аварійної ситуації.

Комфорт експлуатації

Прилад CALDO ROCK M відрізняється компактністю, легкою вагою (всього 1.1 кг) та наявністю задньої ручки для зручного переміщення. У неактуальну пору року тепловентилятор можна зберігати навіть на стандартній полиці.

 

Please, enter a valid value

tehnopass