TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Телевізор Nokia Smart TV 5000A

0.0 з 5.0
Діагональ екрана

50"

Підтримка Smart TV

з Smart TV

Роздільна здатність

3840x2160

Особливі властивості

LCD телевізор (LED)

Вихідна потужність звуку, Вт

2х10

Платформа

Android TV

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Nokia Smart TV 5000A

Відкривайте для себе нові грані розваг і легко знаходьте контент згідно вашим інтересам з новим телевізором Nokia Smart TV 5000A. Система Android TV та магазин Google Play відкривають для вас безмежний світ мультимедійних розваг з доступом до тисяч фільмів і серіалів, шоу, ігор та музичних каналів. А завдяки діагоналі в 50 дюймів і ультрависокій роздільній здатності 4K Ultra HD і перегляд шедеврів кіно, і спортивних матчів, і улюблених мультиків дітей стане по-справжньому вражаючим видовищем. Влаштовуйтеся зручніше і насолоджуйтеся будь-якими розвагами на свій смак.

Кришталева чіткість 4К екрану

Подивіться на звичні речі ширше з великим 50-дюймовим екраном, що має роздільну здатність 4K Ultra HD (3840 x 2160) і максимально вузькі рамки. Він дозволяє з головою зануритися в перегляд фільму або улюбленого шоу, не випустивши з уваги жодної деталі. При цьому підтримка технології Dolby Vision допомагає зробити картинку не тільки дуже чіткою, але і максимально реалістичною. Щоб створити для глядача ефект присутності.

Баланс кольору в кожному кадрі

Використання кольорової палітри з майже мільярда відтінків, а також технологія HDR10 забезпечують точно збалансовану яскравість, контрастність і перенесення кольорів для кожного зображення. Тому картинка на екрані виходить живою та барвистою.

Розваги на будь-який смак з Android TV

Більше 7000 додатків з Google Play, таких як YouTube, Netflix і Disney+, захоплюючі ігри та широкий спектр всіляких сервісів – все це буде доступно вам з Android TV. Просто закачуйте потрібний контент на свій телевізор через віртуальний магазин Google Play Store і вибирайте, чим саме хочете зайняти себе сьогодні. З Nokia Smart TV 5000A вам не доведеться нудьгувати жодної хвилини.

Дивіться так, як зручно

Насолоджуйтесь звичними розвагами за допомогою традиційної кабельної, ефірної або супутникової антени. А якщо ви дуже зайняті, щоб дивитися свої шоу наживо, запишіть їх, щоб потім насолодитися ними в спокійній обстановці.

Керуйте голосом

Nokia Smart TV 4300A – це дійсно розумний телевізор, здатний зробити відпочинок ще комфортнішим. Наприклад, ви можете просто попросити Google Assistant пошукати останні блокбастери, потокові шоу або запустити ігри, щоб швидше знаходити свої улюблені розваги.

В оточенні звуків

Насолоджуйтесь багатим, деталізованим звуком при перегляді фільмів, ігор та музичних кліпів. Вбудовані стереодинаміки загальною потужністю в 20 Вт і підтримка технологій обробки звуку Dolby Digital Plus і DTS допомагають створити особливу атмосферу і опинитися прямо посеред концерту або поруч з головними героями фільму.

Більше простору для вашого контенту

Транслюйте свої фотографії, відео і музику прямо з мобільних пристроїв на великий екран телевізора за допомогою вбудованого Chromecast. І нехай ваш контент вийде за межі невеликого екрану.

Пульт з підсвічуванням. Легко знайти і управляти

Легко керуйте телевізором за допомогою пульта дистанційного керування, який зручно лежить в руці за рахунок своєї ергономічної форми. А підсвічування дозволяє швидко знайти потрібну кнопку навіть при приглушеному світлі під час затишного вечірнього перегляду кіно. Крім того, Netflix і YouTube мають окремі кнопки прямого доступу, тому контролювати те, що ви дивитеся, буде ще простіше.

Please, enter a valid value

tehnopass