TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Телевізор Nokia Smart TV 4300A

0.0 з 5.0
Діагональ екрана

43"

Підтримка Smart TV

з Smart TV

Роздільна здатність

3840x2160

Особливі властивості

LCD телевізор (LED)

Вихідна потужність звуку, Вт

20

Платформа

Android TV

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Nokia Smart TV 4300A

Відкрийте для себе світ яскравих розваг з Nokia Smart TV 4300A. Цей телевізор з 43-дюймовим екраном і Smart TV робить можливим все. Дивіться тисячі фільмів і телешоу на Netflix, Disney+, YouTube, Prime Video та інших сервісах. Грайте в ігри, слухайте музику і отримуйте доступ до більш ніж 7000 додатків з Google Play Store. І все це в кристально чистій якості 4K UHD. З Nokia Smart TV 4300A ви зможете зазирнути в дивовижний світ мультимедійних розваг прямо зі свого дивана.

Неймовірно чітка картинка

Розгляньте кожну сцену в найменших деталях. Завдяки роздільній здатності 4K Ultra HD (3840 x 2160) та підтримці технології Dolby Vision телевізор Nokia Smart TV 4300A здатний оживити зображення і зробити його максимально реалістичним. Це справжній міні-кінотеатр у вашій вітальні.

Баланс кольору в кожному кадрі

Використання кольорової палітри з майже мільярда відтінків, а також технологія HDR10 забезпечують точно збалансовану яскравість, контрастність і перенесення кольорів для кожного зображення. Тому картинка на екрані виходить живою та барвисто

Безмежні розваги з Android TV

Віртуальний магазин Google Play Store легко перенесе ваші улюблені шоу та ігри на ваш телевізор. Завантажуйте додатки, якими ви користуєтеся найчастіше і отримуйте доступ до популярних сервісів. Все завдяки простому і зручному Android TV.

Дивіться так, як зручно

Насолоджуйтесь звичними розвагами за допомогою традиційної кабельної, ефірної або супутникової антени. А якщо ви дуже зайняті, щоб дивитися свої шоу наживо, запишіть їх, щоб потім насолодитися ними в спокійній обстановці.

Керуйте голосом

Nokia Smart TV 4300A – це дійсно розумний телевізор, здатний зробити відпочинок ще комфортнішим. Наприклад, ви можете просто попросити Google Assistant пошукати останні блокбастери, потокові шоу або запустити ігри, щоб швидше знаходити свої улюблені розваги.

Більше простору для вашого контенту

Транслюйте свої фотографії, відео і музику прямо з мобільних пристроїв на великий екран телевізора за допомогою вбудованого Chromecast. І нехай ваш контент вийде за межі невеликого екрану.

Пульт з підсвічуванням. Легко знайти і управляти

Легко керуйте телевізором за допомогою пульта дистанційного керування, який зручно лежить в руці за рахунок своєї ергономічної форми. А підсвічування дозволяє швидко знайти потрібну кнопку навіть при приглушеному світлі під час затишного вечірнього перегляду кіно. Крім того, Netflix і YouTube мають окремі кнопки прямого доступу, тому контролювати те, що ви дивитеся, буде ще простіше.

Розширені можливості підключення та захоплюючий звук

Завдяки двом 10-ватним динамікам та технологіям Dolby Digital Plus і DTS цей телевізор дозволить вам кожен раз насолоджуватися багатим і деталізованим звуком при перегляді фільмів, ігор й музичних кліпів.

Please, enter a valid value

tehnopass