Тихий та потужний двигун
Соковижималка Philips HR1922/21 має величезний робочий потенціал за рахунок потужного мотора 1200 Вт. Він здатний впоратися навіть із найщільнішими складовими типу моркви, буряків, коренеплодів. При цьому робота техніки відрізняється особливою тишею: у процесі подрібнення продуктів рівень звуку буде невисоким, адже значно зменшилася вібрація. Використовуйте пристрій тоді, коли вам це необхідно, не завадивши нікому навколо.
Технологія FiberBoost
Особлива технологія, що дозволяє відрегулювати вміст макухи в соку, зробить процес отримання рідини з фруктів та овочів по-справжньому персоналізованим під ваші смакові потреби. Всього одна кнопка здатна вибрати рівень м'якоті у соку – від чистого прозорого складу до 50% щільного і наповненого частинками продукту. Особлива конструкція у поєднанні з режимами швидкості дозволять досягти будь-якого результату.
Спрощене очищення
Поліроване сито Philips HR1922/21 сконструйоване таким чином, щоб ви могли легко змити з його поверхні забруднення, не вдаючись до складних маніпуляцій – достатньо промити його під струменем води. А опція попереднього очищення допоможе швидко очистити пристрій після того, як ви вже провели всі заходи і хочете поставити соковижималку на полицю. Заливши воду в штовхач і давши їй трохи постояти, ви зможете позбавити камеру від залишків макухи. Цей метод використовують під час переходу з одного продукту на інший.
Велика завантажувальна камера
Отвір для завантаження продуктів розміру XXL має діаметр 80 мм. При такому об’ємі прохідної камери вам навіть не потрібно розрізати фрукти та овочі на частини – багато які з них подолають шлях цілими. Достатньо лише позбавитися великих кісточок – і робота з соковижималкою Philips HR1922/21 буде максимально автоматизованою. Мінімум часових витрат – ідеальний результат.
Контейнер для м'якоті
Виробник сконструював техніку таким чином, щоб вона могла дати не лише сік, а й відпрацьовану м'якоть. Така макуха збирається в округлому контейнері по периметру пристрою, звідки її легко вилучити. Використовуйте весь продукт до останнього граму, застосувавши м'якоть для повидла, пастили та інших десертів.