TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Стайлер Remington S1005

Код скопійований Код: 45192
0.0 з 5.0
Тип

Випрямлячі волосся

Для створення

Гладкої зачіски

Матеріал покриття

Кераміка

Тип керування

Механічне

Кількість температурних режимів

5

Режими та функції

Автовимикання

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Для гладкого та красивого волосся

Створити стильну зачіску стане ще простіше, якщо у вас під руками є випрямляч для волосся Remington S1005 E51. Використовуючи температурний вплив та сучасні керамічні пластини, він легко впорається з густим та неслухняним волоссям. А компактний формат та зручний чохол дає можливість брати beauty-аксесуар завжди з собою.

Особливості:

  • Температурний діапазон у межах від 140 до 230°С
  • Нагрівання до максимальної температури за 30 секунд
  • Пластини з керамічним покриттям
  • Світлодіодний індикатор робочих режимів
  • Шарнірне з'єднання мережевого кабелю
  • Термозахисний чохол із застібкою на липучці 

Гнучке налаштування

Стайлер оснащений регулятором, який дозволяє вибрати один з 6 температурних режимів від 140 до 230°С. Таким чином ви зможете налаштувати його залежно від особливостей волосся і досягти бажаного результату за лічені хвилини. Також є індикатор: світіння одного діода означає вибір 1 або 2 режиму, два діоди інформують про 3 або 4 режим, а при активації 5 або 6 – світяться всі три поділки.

Нагрівальні пластини

Ще одна перевага цієї моделі – керамічні нагрівальні пластини подовженої форми. По-перше, вони рівномірно нагріваються і захоплюють широкі пасма. По-друге, їх вплив буде максимально щадним для волосся, на відміну від металевих рішень. А по-третє – кераміка може похизуватися високою довговічністю і зберігає бездоганний стан через роки.

Безпека на рівні

Для увімкнення або вимкнення пристрою, потрібно потримати кнопку живлення натиснутою протягом декількох секунд. Завдяки цьому конструкція запобігає випадковому увімкненню/вимкненню. Крім того, варто відзначити автоматичне відключення через 1 годину безперервної роботи, що допоможе забудькуватим користувачам уникнути перегріву конструкції та інших неприємностей. 

Завжди під рукою

Випрямляч для волосся можна прямо після використання покласти в сумку і вирушити у своїх справах, заздалегідь упакувавши в термозахисний чохол з комплекту постачання. До того ж, виріб відрізняється компактними габаритами і важить всього 0,75 кг, а тому не буде важкою ношею у поїздках та подорожах.

Please, enter a valid value

tehnopass