TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Стайлер Astor HS-1718

Код скопійований Код: 212925
0.0 з 5.0
Тип

Випрямлячі волосся

Для створення

Гладкої зачіски
Спіральних (вертикальних) локонів
Горизонтальних локонів

Матеріал покриття

Кераміка

Тип керування

Механічне

Кількість температурних режимів

1

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Щипці для випрямлення Astor HS-1718

Простий, але корисний

Стайлер ASTOR HS 1718 відмінно підходить для тих, хто хоче мати бездоганний зовнішній вигляд. З його допомогою ви зможете створювати найрізноманітніші зачіски. Відмінно підходить як новачкам, так і професіоналам. Просте механічне управління максимально полегшить експлуатацію, а нескладна конструкція значно зменшить ризик поломки.

Неймовірна ефективність

Керамічне покриття нагрівального елементу, говорить про те, що плойка буде прекрасно ковзати по волоссю, не пошкоджуючи і не пересушує їх. Температура плавно розподіляється по всій площі, внаслідок чого вдається досягати максимального ефекту.

Робочі характеристики

Плойка здатна нагріватися до температури 200 градусів. Така температура є оптимальною практично для будь-якого типу волосся. Всього 30 секунд потрібно, щоб досягти цієї позначки, до того ж плойка здатна підтримувати постійну температуру, що не може не радувати.

Окремі переваги

Плойка обладнана насадками, що зволяють створювати зачіски з випрямленим волоссям та вертикальними локонами. Вони значно розширять загальний функціонал апарату і дозволять кожному користувачеві експериментувати, створюючи щось нове.

Please, enter a valid value

tehnopass