TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Акустична система Sven PS-440 Black (00410097)

Код скопійований Код: 42500
0.0 з 5.0
Тип

Портативна

Потужність, Вт

20

Матеріал

Пластик

Ємність акумулятора

2000 мА·год

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Sven PS-440

Багатофункціональна портативна акустична система з підсвіткою.

Коротко про товар:

  • Ефектна різноколірна підсвітка
  • Бездротова передача сигналу через Bluetooth
  • Бездротове підключення двох колонок до одного джерела
  • Мікрофонний вхід
  • Відтворення музики з USB-flash та microSD card пам'яті
  • LED-дисплей
  • Пульт ДУ
  • Вбудований еквалайзер
  • Вбудоване FM-радіо*
  • Можливість дротового підключення до джерела звуку

*потрібна зовнішня антена (у комплекті)

Інтерактивне світлове шоу для веселої вечірки

Багатоколірна інтерактивна підсвітка підтримує кілька режимів роботи. Оживіть вечірку, налаштувавши відповідне світлове оформлення музичних композицій! Підсвітка добре помітна при денному світлі, а в темряві вона виглядає просто приголомшливо! 

Бездротова передача сигналу через Bluetooth

Бездротова передача звуку через Bluetooth забезпечує стійке підключення до гаджета на відстані до 10 м. Швидко включити фонову музику, послухати подкаст або аудіокнигу більше не проблема — досить один раз "познайомити" смартфон з акустичною системою, після чого весь процес займатиме лічені секунди. 

Бездротове підключення двох колонок до одного джерела (TWS)

З'єднайте по бездротовому каналу дві колонки та створіть стереопару на основі TWS-технологій і вашу вечірку запам'ятають надовго! Потужний, широкоформатний стерео-звук та інтерактивне світлове шоу створять незабутні музичні образи! 

Караоке-вечірка у вас вдома!

Розкрийте свої таланти виконавця, підключивши мікрофон до колонки. Налаштуйте бажану гучність звуку на панелі керування. Порадуйте близьких живим звучанням улюблених мелодій! 

Улюблені треки на USB-flash або microSD card

Підбірка улюблених мелодій на USB-flash або microSD карт пам'яті — чудовий варіант для меломанів, які вже зробили свій вибір. Стабільне відтворення аудіофайлів без підключення додаткових пристроїв! 

Панель керування з LED-екраном

LED-дисплей інформує про частоту радіостанції, рівень гучності, час треку під час відтворення з USB/microSD. Панель керування дозволяє знаходити трек за номером, обирати радіостанцію, вибирати аудіо вхід, налаштовувати режим підсвітки та керувати безліччю інших функцій. 

Дистанційне управління

Регулювати гучність і змінювати багато різних налаштувань акустичної системи можна за допомогою зручного пульта дистанційного керування. 

Вбудований FM-приймач

Не виявилося під рукою улюбленої колекції треків? Не проблема! Вбудоване FM-радіо з можливістю вибору частоти радіостанції на LED-екрані допоможе підтримувати гарний настрій різноманітністю мелодій цілодобово. У якості антени використовується кабель, підключений до гнізда AUX. 

Можливість дротового підключення до джерела звуку

Для провідного з'єднання колонки з пристроями, що передають, в комплекті передбачений відповідний аудіо-кабель. Кабельне з'єднання забезпечує максимально якісне і стабільне з'єднання, яке підтримує повне та ефективне використання акустичних ресурсів пристрою. 

Please, enter a valid value

tehnopass