TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Настільна плита Ergo HL-2208

Код скопійований Код: 40542
0.0 з 5.0
Вид поверхні

Настільна

Тип поверхні

Електрична

Кількість конфорок

2

Матеріал поверхні

Нержавіюча сталь

Керування

Поворотні перемикачі

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Сучасна настільна плита
Модель плити Ergo HL-2208 - це дійсно сучасний зразок техніки. При цьому її ціна за мірками такого рівня дуже демократична. На відміну від зразків плит старого типу з чавунними млинцями і неефективними спіральними нагрівачами, така модель цілком може замінити стаціонарну варильну поверхню. А вже дизайн пристрою заслуговує дуже високої оцінки. Акуратна плавна форма корпусу з нержавіючої сталі з лаконічною передньою панеллю, регулятори управління рознесені по краях, що створює цікавий візуальний ефект техніки в стилі хай-тек. Загальна відчуття добротності тільки посилюється, коли починаєш використовувати плиту за призначенням.

Швидкий нагрів
Що ж відрізняє плиту Ergo HL-2208 від багатьох конкурентів? У ній використовуються сучасні нагрівальні елементи типу Hi-Light. Тому на поверхні плити ми бачимо дві великі конфорки зі склокераміки. Рішення дуже ефектно виглядає, а з точки зору зручності і практичності набагато краще спіральних нагрівачів. По-перше, нагрів такої панелі здійснюється за лічені секунди. Відповідно, Ви отримуєте більш високий ККД. По-друге, такі елементи довговічні, а доглядати за склокерамічними конфорками дуже просто. По-третє, контроль температури в даному випадку буде більш точним, що дозволить готувати з великим комфортом.

Зручність і комфорт
Дві варильні зони по 1200 Вт в плиті Ergo HL-2208 здатні забезпечити вам відмінні можливості. Ви можете використовувати будь-який посуд, на відміну від моделей з індукційними конфорками. Регулятори нагріву, хоч і механічного типу, але мають підвищену точність. Термостат контролює рівень температури і підтримує його на потрібній позначці. Це забезпечує вам безпечну підготовку страв будь-якої складності.
 

 

Please, enter a valid value

tehnopass