TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Міксер Zelmer ZHM 2450

Код скопійований Код: 212195
0.0 з 5.0
Тип

Ручний

Потужність, Вт

450

Кількість швидкостей

5

Насадки

Вінчики
Гаки для тіста

Матеріал корпусу міксера

Пластик

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Міксер Zelmer ZHM 2450

Відкрийте для себе потужність та зручність в одному пристрої – ручному блендері ZHM2450. З потужністю 700 Вт, п'ятьма швидкостями та функцією Турбо ви швидко досягнете ідеальних результатів! У комплекті з приладом ви знайдете необхідні аксесуари – мішалки для ідеального перемішування інгредієнтів та гаки для замішування тіста. Технологія Soft Touch гарантує комфортну роботу міксера та надійний хват у руці. Цей незамінний помічник має бути на вашій кухні!

Повний контроль

Відкрийте собі потужність 700 Вт нашого 5-ступінчастого ручного міксера! Точно налаштовуйте швидкість для будь-якої кулінарної задачі - від обережного збивання вершків до інтенсивного замішування тіста - завжди буде повний контроль над усім!

Функція Турбо!

Завдяки турбо-функції наш занурювальний блендер чудово справляється з більш складними та вимогливими кулінарними завданнями. Незалежно від того, чи потрібно швидко подрібнити тверді інгредієнти або ретельно замісити густе тісто, ця функція буде для вас незамінною.

Не тільки якісне збивання, а й заміс!

У комплекті з нашим приладом ви знайдете необхідні аксесуари – мішалки (відмінно збийте піну або перемішайте всі необхідні інгредієнти) та гаки для замісу тіста. Тепер ваша гаряча випічка буде на столі набагато швидше!

Відкрийте для себе технологію Soft Touch

Завдяки технології Soft Touch використання нашого ручного міксера стає справжнім задоволенням! М'яка на дотик поверхня гарантує дбайливе, приємне та надійне утримання міксера в руці. Це робить використання нашого пристрою ще більш комфортним та приємним.

Please, enter a valid value

tehnopass