TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Міксер Sogo BAT-SS-14310

Код скопійований Код: В-8094
0.0 з 5.0
Тип

Ручний

Потужність, Вт

400

Кількість швидкостей

6

Насадки

Вінчики
Гаки для тіста

Матеріал корпусу міксера

Нержавіюча сталь

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Елегантний та ергономічний дизайн

Дизайн цього міксера базується на оптимізації його використання, в той же час, що деталі з блискучого металу та чорного кольору забезпечують елегантність та професіоналізм. Він має ручку з достатнім простором для легкого та легкого поводження з приладом. Крім того, панель керування знаходиться в межах досяжності та дозволяє легко змінювати швидкість.

Turbo Boost

Під час збивання або замішування важлива потужність. Тому, коли потрібен додатковий наддув, функція турбо є дуже зручною. Цей ручний блендер включає в себе панель керування, що дозволяє протягом короткого періоду часу пропонувати вищу потужність, ніж зазвичай.

Інтуїтивно зрозуміла панель управління

Панель управління блендером розташована у верхній частині, трохи вище ручки. Він дуже простий у використанні, оскільки містить лише 3 кнопки. Кнопка турбофункції є найменшою та найближчою до рукоятки, тоді як кнопка, яка використовується для виштовхування вудилищ, є найдальшою та найбільшою. Перемикач швидкості знаходиться посередині обох.

Швидкість і потужність

6 швидкостей цього міксера марки SOGO дозволяють регулювати потужність, з якою ви збиваєте та/або місите. Це дуже важливо для різних препаратів, і це залежатиме від користувача, щоб отримати від нього максимальну користь. Порада щодо їх оптимального використання полягає в тому, що, коли ви збираєтеся додати інгредієнти до суміші, зменшіть швидкість до мінімуму, щоб вони не вийшли з чаші.

Спеціалізована стрижень для кондитерських виробів

Ідеально виконує функцію кондитерського блендера завдяки парі спеціалізованих стрижнів. Вони мають конструкцію з 4 лез або стрижнів, виготовлених з нержавіючої сталі, матеріалу, який забезпечує їм велику стійкість і довговічність. Вони ідеально підходять для змішування заготовок або напіврідких сумішей, таких як тістечка.

Гаки для тіста

Як високоякісний ручний міксер, він включає не лише ті, що підходять для кондитерських виробів, але й ті, які ідеально функціонують як міксер. Вони відомі як гачки через свою форму та дизайн. Ця пара виготовлена ​​з нержавіючої сталі та складається з одного товстого вигнутого стрижня. Це ідеальний пристрій для замішування компактного тіста, наприклад тіста для випічки, у тому числі хліба та піци.

Ефективність і безпека

Дизайн, окрім елегантності та професійності, оптимізований для більшої безпеки та ефективності. Наприклад, там, де розташований двигун, він має невеликий, але потужний вентилятор, який зменшує нагрівання, якому він піддається, що подовжує термін його служби. До того ж шнурок для вудилищ сидить ідеально. Їх можна зняти, лише натиснувши кнопку, яка вимагає невеликого натискання, щоб уникнути нещасних випадків.

Please, enter a valid value

tehnopass