TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Міксер Edler EDHM-3039

Код скопійований Код: 42738
0.0 з 5.0
Тип

Ручний

Потужність, Вт

400

Кількість швидкостей

5

Насадки

Вінчики
Гаки для тіста

Матеріал корпусу міксера

Пластик

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Різноманіття вибору
Асортимент виробника Edler буквально наповнений різними девайсами, в тому числі і для застосування на кухні. Ручний міксер EDHM-3039 може стати тією стартовою точкою, яка потрібна кожному початківцю-кулінару. Коли вам все ще не хочеться витрачати велику суму грошей на покупку дорогої техніки, але ви все ж хочете спробувати щось нове. Що ж, дана модель при своєму демократичному ціннику цілком може затриматися у вас на кухні надовго. Адже в ній є все, що вам може знадобитися в найближчому майбутньому.

Зручність і дизайн
Оскільки міксер при роботі потрібно утримувати в руках, форма корпусу грає важливу роль. Модель Edler EDHM-3039 виконана з приємного якісного матеріалу. З одного боку, така поверхня легко миється. Адже в процесі роботи на корпус неминуче потрапляють частинки продуктів. З іншого боку, зчеплення з рукою досить хороше, щоб ви могли точно контролювати рухи робочих насадок. Вибір дизайну в модельному ряду також присутній. Є моделі з різними варіантами оформлення корпусу, тому кожен зможе підібрати собі приємний для очей варіант.

Можливості в роботі
Насадки міксера Edler EDHM-3039 при порівняно невеликій потужності легко справляються з невеликими порціями інгредієнтів. Це означає, що ви легко можете приготувати крем (вершковий, сирний, масляний, молочний), замісити м'яке тісто (для бісквіта, пирога або млинчиків), а також робити безліч інших справ. Доступне зручне регулювання швидкості на 5 положень. Також є режим максимальної потужності ТУРБО, який активується окремою кнопкою. Для замішування тіста передбачені спеціальні насадки у формі гаків.
 

Please, enter a valid value

tehnopass