TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Міксер Amica MDT 1013

Код скопійований Код: 137557
0.0 з 5.0
Тип

Ручний

Потужність, Вт

250

Кількість швидкостей

5

Насадки

Вінчики
Гаки для тіста

Матеріал корпусу міксера

Пластик

Довжина шнура

110 см

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Потужність міксера 500Вт Максимальна потужність міксера 500Вт

Ефективність вашого міксера залежить від його потужності. Працюйте ще швидше на кухні. Повна потужність для повного задоволення! І економія часу!

5-ступінчасте регулювання швидкості 5-ступінчасте регулювання швидкості

Для досягнення ідеальних результатів змішування різні інгредієнти потребують різної міцності. Таким чином, міксери Amica мають до 5 налаштувань швидкості! Завдяки йому можна легко і швидко змінити потужність на оптимальну і уникнути розбризкування. Ви можете зручно регулювати потужність відповідно до використовуваних інгредієнтів миттєво. Швидкість, адаптована до ваших потреб!

Функція турбо Функція турбо

Ви використовуєте міксер не тільки для зручності, а й для економії свого часу. Економте ще більше! Використовуйте функцію Turbo і змішуйте інгредієнти швидше, ніж будь-коли! Це максимальна зручність, коли ви хочете отримати миттєвий результат. Повна потужність на повній швидкості – повний комфорт використання!

Віночки та гачки з нержавіючої сталі Віночки та гачки з нержавіючої сталі

Збивання яєчних білків, вершків, замішування тіста чи приготування крему – все йде ефективніше, якщо у вас є потрібні аксесуари! А віночки і гаки в міксерах Amica виготовлені з нержавіючої сталі, тому вони набагато міцніші, стійкі до іржі і просто не псуються. Ваш міксер швидкий, універсальний і надзвичайно міцний!

Ергономічна ручка Ергономічна ручка

Під час змішування виникають вібрації, які ускладнюють утримання міксера в руці. Через деякий час стає просто неприємно і незручно. Тому ручка міксера Amica розроблена так, щоб вона не ковзала в руці. Він також додатково покритий м'яким гумовим матеріалом, щоб зробити навіть тривалі сеанси змішування максимально комфортними! Комфорт і ергономіка у вас під рукою!

 

Please, enter a valid value

tehnopass