Технологія 360 ° StirTechnology
Рівномірний розподіл мікрохвиль
360 ° StirTechnology - технологія рівномірного розподілу мікрохвиль. Мікрохвилі подаються в камеру знизу через керамічне дно, а потім рівномірно розподіляються по всьому простору. Так як мікрохвилі проникають через дно, вони впливають на їжу більш ефективно і з різних боків, що робить тарілку, що обертається, непотрібною. Таким чином, їжа готується швидше та виходить неймовірно смачною.
Нова технологія розподілу мікрохвиль
Завдяки інноваційній технології розподілу мікрохвиль тарілка, що обертається, більше не потрібно. Дно робочої камери покрито спеціальною керамічною пластиною, що збільшує корисний простір робочої камери та дозволяє готувати кілька страв одночасно.
Просте очищення щоразу
Очищення гладкої та рівної поверхні керамічного дна робочої камери не потребує особливих зусиль. Все, що вам знадобиться – це волога тканина.
Комбінація мікрохвиль та гриля
Комбінуйте переваги приготування за допомогою мікрохвиль та грилю та відкрийте нові можливості в кулінарії. Ви здивуєтеся, як швидко можна приготувати невеликі шматки м'яса, піцу та багато інших страв і при цьому гарантовано отримати апетитну хрустку скоринку.