Основні характеристики
Повновбудована кухонна витяжка Minola HBI 5227 IV 700 LED обладнана одним моторомоптимальною потужністю110 Вт. Максимальна продуктивність пристрою в режимі відведення повітря становить 700 м3/годину. Це дозволяє ефективно видаляти випари, небажані запахи та кіптяву, які утворюються в процесі приготування їжі.
Витяжка може працювати у двох режимах
- Режим відведення повітря
- Режим рециркуляції*
*Використання режиму рециркуляції витяжки можливе лише після встановлення вугільного фільтра, який продається окремо.
Алюмінієвий фільтр
Кухонна витяжка Minola HBI 5227 IV 700 LED обладнана тришаровим жировим алюмінієвим фільтром. Він забезпечує надійний та ефективний захист двигуна та інших деталей витяжки від потрапляння жиру та бруду.
Оформлення та дизайн
Завдяки чудовим ергономічним якостям, якими наділена модель Minola HBI 5227 IV 700 LED, вона підійде як маленькій, так і стандартній кухні. Частина конструкції пристрою, яка має бути прихована від очей, повністю ховається у шафі, а робоча частина залишається на виду та органічно доповнює загальний дизайн. Відкрита частина витяжки виготовлена із фарбованого металу кольору слонової кістки. Цей матеріал, крім візуальної привабливості, дуже легкий у догляді і має високу стійкість до зовнішніх впливів.
Зручне управління
Панель управління з 5-ма механічними кнопками перемикання швидкостей та ввімкнення освітлення розташована посередині на фронтальній частині пристрою. Вона проста в управлінні та інтуїтивно зрозуміла.
Сучасне освітлення
Повновбудовувана кухонна витяжка Minola HBI 5227 IV 700 LED обладнана двома круглими LED-лампами потужністю 1.5 Вт кожна. Світлодіодні лампи забезпечують комфортне додаткове освітлення вашої кухонної поверхні,залишаючись найбільш економічним джерелом світла.
Швидкості роботи кухонної витяжки
Витяжка Minola HBI 5227 IV 700 LED має 3 швидкості роботи різної продуктивності. Рівень шуму пристрою становить 50-65 дБ, що вважається комфортним значенням.
- На першій швидкості роботи витяжка забезпечує мінімальну продуктивність та шум і використовується при малій інтенсивності випарів;
- Друга швидкість середньої продуктивності використовується найбільш часто і підходить для очищення повітря при готуванні їжі на двох конфорках одночасно;
- Третя швидкість роботи з максимальною продуктивністю та рівнем шуму використовується при високій концентрації випарів, гару та диму, які утворюються в процесі інтенсивного приготування їжі.