Основні характеристики
Телескопічнакухонна витяжка Minola HTL 5714 I 1100 LED обладнана одним двигуном потужністю 230 Вт. Максимальна продуктивність пристрою в режимі відведення повітря становить 1100 м³/год, що дозволяє ефективно видаляти випари, небажані запахи та кіптяву, які утворюються в процесі приготування їжі.
Дизайн витяжки
Кухонна витяжка Minola HTL 5714 I 1100 LEDвиготовлена з нержавіючої сталі. Це робить дану модель витяжки такою, що ідеально підходить для вашої кухні. Механічний перемикач керування розташований збоку. На ньому знаходяться кнопки перемикання швидкостей та увімкнення/вимкнення освітлення.
Освітлення
Телескопічна витяжка для кухні Minola HTL 5714 I 1100 LED обладнана LED-лампою потужністю 2 Вт. Саме світлодіодні лампи є найкращим вибором для додаткового освітлення кухонної поверхні, оскільки вони дозволяють суттєво знизити витрати на електроенергію, а також мають високу світловіддачу.
Алюмінієвий фільтр
Кухонна витяжка Minola HTL 5714 I 1100 LED обладнанадвома захисними алюмінієвими жировими фільтрами.Вонивиготовлені з кількох шарів алюмінієвої сітки, що забезпечує надійний захист двигуна та інших деталей приладу від потрапляння жиру та бруду. Очищення алюмінієвого фільтра слід проводити кожні 2-3 місяці вручну в мильному розчині або в посудомийній машині.
Витяжка може працювати у двох режимах
- Режим відведення повітря
- Режим рециркуляції*
*Використання режиму рециркуляції витяжки можливе лише після встановлення вугільного фільтра, який продається окремо.
Швидкість роботи пристрою
Витяжка Minola HTL 5714 I 1100 LED має три швидкості роботи різної продуктивності. Рівень шуму пристрою становить 52–64 дБ, що вважається комфортним значенням.
- На першій швидкості роботи витяжка забезпечує мінімальну продуктивність та шум і використовується при малій інтенсивності випарів;
- Друга швидкість середньої продуктивності використовується найчастіше і підходить для очищення повітря при готуванні їжі на двох конфорках одночасно;
- Третя швидкість роботи з максимальною продуктивністю та рівнем шуму використовується при високій концентрації випарів, гару та диму, які утворюються в процесі інтенсивного приготування їжі.