TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Кавомолка Mystery MMC-1431

Код скопійований Код: 40528
0.0 з 5.0
Тип

Роторна

Потужність, Вт

200

Тип керування

Механічне

Оснащення

Імпульсний режим

Ємність контейнера для зерен, г

60

Матеріал корпуса

Нержавіюча сталь

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Універсальний прилад
Не варто думати, що кавомолка в господарстві - зайвий предмет. По-перше, модель Mystery MMC-1431 має дуже доступну ціну, тому її покупка не розорить вашу сім'ю. По-друге, тільки з свіжомелених зерен кави можна отримати той яскравий і неповторний смак напою. По-третє, крім кави, в такому приладі можна подрібнювати все, що ви захочете. Вона відмінно підійде і для спецій, і для трав, і для горіхів. Як бачите, ви отримуєте відмінну функціональність в одному компактному приладі.

Зручний формат
Кавомолка Mystery MMC-1431 являє собою мініатюрну ротаційну модель. Це означає, що всередині ємності знаходяться гострі леза ножів, який обертаються з високою швидкістю. За рахунок цього і відбувається подрібнення продуктів всередині. Неважливо, будуть це кавові зерна, або щось інше. Пристрій відмінно впорається з будь-яким завданням. Єдиний момент: не варто робити завантаження занадто великим, так як це ускладнить роботу мотору. Якщо ви хочете досягти оптимального результату від роботи, то дотримуйтеся рекомендацій з інструкції.

Особливості управління
Кавомолка Mystery MMC-1431 не має якихось складних налаштувань або регулювань. Ступінь помелу регулюється часом роботи ножів. Чим довше ви обертаєте мотор кавомолки, тим дрібніше буде готова суміш. Варто уникати довгої безперервної роботи. Це призведе не тільки до великого навантаження на мотор, але і до нагрівання продукту всередині, що негативно позначиться на смаку. Особливість роботи з кавомолкою полягає в тому, що кнопка запуску знаходиться на кришці. Це одночасно забезпечує і високий ступінь безпеки (адже ви не зможете включити кавомолку без кришки), і зручність при роботі.
 

Please, enter a valid value

tehnopass