TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Кавомолка Grunhelm GC-3050

0.0 з 5.0
Тип

Роторна

Потужність, Вт

300

Тип керування

Механічне

Оснащення

Імпульсний режим
Регулювання ступеня помелу

Ємність контейнера для зерен, г

50

Матеріал корпуса

Пластик

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Для кращих напоїв

Кофемолка Grunhelm GС-3050 виконана у вигляді стильного функціонального приладу, який здатний перетворити зернова кава в мелений, тим самим підготувавши його до заварювання. У процесі подрібнення зерна відбувається виділення смол і всі корисні речовини, а також смакоароматичні елементи, стають доступні для екстракції за допомогою тиску і впливу високої температури.

Чаша з нержавіючої сталі 50 г

Внутрішній резервуар виконаний у вигляді 50-грамової ємності, в якій відбувається подрібнення зерна. Нержавіючий метал не вступає в реакцію з ножами в процесі роботи, тому не відбувається окислення і нагрів зерна. А це означає, що його смак буде максимально збережено відповідно до початковими натуральними якостями і обраним рівнем обсмаження.

Ножова конструкція

Ножі обертаються всередині чаші, в процесі розсікаючи зерна на частинки, які потім будуть основою для створення ароматного міцного напою. Гострі леза, продумана форма лопатей, хімічно нейтральна поверхня - все це формує продуктивний апарат для роботи з кавою.

Двигун потужністю 300 Вт

Важливою складовою кавомолки став мотор. Його потужність дорівнює показнику 300 Вт, за рахунок чого забезпечується хороший крутний момент і тривала працездатність конструкції. Ви можете вибрати одну з 3 доступних ступенів подрібнення, або ж використовувати імпульсний режим. Обробка в останньому випадку відбувається на максимальних налаштуваннях і точно контролюється користувачем вручну.

Прозора кришка

Модель оснащена прозорою кришкою, яка прикриває резервуар, в якому відбувається основне дійство. Ви зможете спостерігати весь процес подрібнення зерна з самого початку і, при необхідності, переривати його, побачивши, що зерна в достатній мірі подрібнені.

Please, enter a valid value

tehnopass